Повезане вести
„Не могу да ходам, остајем без кисеоника; плаћам цену због љубави према пушењу и дувану“: Да ли се Дејвид Линч повлачи из…
Нова 06.08.2024
: Добио сам емфизем плућа од вишедеценијског пушења, па сам везан за куц́у, свиђало ми се то или не, изјавио је славни амерички редитељ Дејвид Линч. Чувени амерички филмски стваралац, визуелни уметник али и музичар Дејвид Линч… »
Дејвид Линч више не може да изађе из куће, али неће у пензију
Данас 06.08.2024
Чувени редитељ Дејвид Линч објавио је да има емфизем и да зато не може да изађе из куће и режира филмове лично. Међутим, то не значи да ће се Дејвид Линч повући из режије, како је објаснио накнадно, након што су се многи фанови… »
Вести дана »

БЛОГ Невероватне сцене у Скупштини Зајечара: Власт увела набилдоване момке са фантомкама на седницу. Испред зграде полиција хапси грађане
Нова пре 1 сатјош 31 повезана

БИРН: Србија у Израел за првих шест месеци 2025. извезла више муниције него целе прошле године
Радио сто плус пре 7 сатијош 9 повезаних

Украјина се бори против страних плаћеника док Русија појачава нападе дроновима и ракетама на истоку
Наслови.аи пре 29 минутајош 28 повезаних

Шапић: Трг републике, Теразије, Васина улица - до 1. септембра пуштање саобраћаја
Бета пре 4 сатијош 26 повезаних

Временска прогноза Србије: локални пљускови и грмљавина на истоку, најава топлотног таласа од 9. августа
Наслови.аи пре 1 сатјош 34 повезане