Повезане вести
Вучић: "Борићу се да пензионери добију увећане пензије месец дана раније"
Блиц 06.08.2024
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да ће видети у разговору са Међународним монетарним фондом да пензионери добију увећане пензије месец дана раније и да ће се борити за то. - Ја не могу још да обећам, данас сам… »
Вучић најавио: Пензионери ће највероватније месец дана раније добити увећане пензије
Б92 06.08.2024
Председник Србије Александар Вучић током обиласка градилишта Националног фудбалског стадиона рекао је ће пензионери месец дана раније добити увећане пензије. "Ово је важно што радимо јер повећава плате и пензије. Данас сам имао… »
Вучић обећао: Борићу се да пензионери добију увећане пензије месец дана раније
Телеграф 06.08.2024
"Ја не могу још да обећам, данас сам имао тежак разговор са министром Синишом Малим, али надам се да ћемо покушати и у разговору са ММФ-ом да видимо хоће ли нам дозволити да увећане пензије, исплатимо и месец дана раније", наводи… »
Вести дана »
Током вечери без задржавања на наплатним станицама ауто-путева: Ево какво је стање на граничним прелазима
Курир пре 5 сатијош 1 повезана
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 7 сатијош 1 повезана
Зеленски објавио имена кандидата за новог шефа Кабинета, након оставке Андрија Јермака
Данас пре 8 сатијош 1 повезана
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Блиц пре 7 сатијош 1 повезана
Чучковић: Нови савски мост биће 3 пута већи од старог, "кртице" за копање метроа стижу ускоро
Блиц пре 6 сатијош 1 повезана