Povezane vesti
Vučić: "Boriću se da penzioneri dobiju uvećane penzije mesec dana ranije"
Blic 06.08.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će videti u razgovoru sa Međunarodnim monetarnim fondom da penzioneri dobiju uvećane penzije mesec dana ranije i da će se boriti za to. - Ja ne mogu još da obećam, danas sam imao težak… »
Vučić najavio: Penzioneri će najverovatnije mesec dana ranije dobiti uvećane penzije
B92 06.08.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić tokom obilaska gradilišta Nacionalnog fudbalskog stadiona rekao je će penzioneri mesec dana ranije dobiti uvećane penzije. "Ovo je važno što radimo jer povećava plate i penzije. Danas sam imao razgovore sa… »
Vučić obećao: Boriću se da penzioneri dobiju uvećane penzije mesec dana ranije
Telegraf 06.08.2024
"Ja ne mogu još da obećam, danas sam imao težak razgovor sa ministrom Sinišom Malim, ali nadam se da ćemo pokušati i u razgovoru sa MMF-om da vidimo hoće li nam dozvoliti da uvećane penzije, isplatimo i mesec dana ranije", navodi Vučić… »
Vesti dana »

"Ne smemo zaboraviti zašto je počelo bombardovanje 1999. " Vulin: Vlada Srbije će formirati komisiju koja će napraviti popis svih žrtava NATO agresije
Kurir pre 13 minutajoš 29 povezanih

BLOG UŽIVO Studenti objavili tačke okupljanja sa kojih kreću na tročasovnu blokadu Brankovog mosta: Sve počinje već u 13 sati
Nova pre 24 minutajoš 14 povezanih

Jedna osoba priznala krivicu za napad na studente FDU, dvoje u pregovorima sa tužilaštvom
RTS pre 24 minutajoš 15 povezanih