Povezane vesti
Olimpijske igre u Parizu 2024: Šta se dešava iza kulisa
BBC News 06.08.2024
Kako sportisti provode slobodno vreme u Olimpijskom selu? Dok se održavaju takmičenja u Parizu, kruže glasine šta sportisti rade van borilišta. Tim BBC-ja u Parizu odlučio je da otkrije šta se zaista dešava iza kulisa. Evo pet stvari koje smo saznali… »
NIN 06.08.2024
Dok se održavaju takmičenja u Parizu, kruže glasine šta sportisti rade van borilišta. Tim BBC-ja u Parizu odlučio je da otkrije šta se zaista dešava iza kulisa. Evo pet stvari koje smo saznali. "Evo u čemu je stvar. Mislim da u selu nemamo pravu… »
Radio 021 06.08.2024
Kako sportisti provode slobodno vreme u Olimpijskom selu? Getty Images Sportisti iz tima Maroka igraju stoni hokej u Olimpijskom selu Dok se održavaju takmičenja u Parizu, kruže glasine šta sportisti rade van borilišta. Tim BBC-ja u Parizu odlučio je da… »
Vesti dana »
Spremite se za 25 dana pakla! Rhmz objavio detaljnu prognozu za avgust: Čekaju nas jod dva talasa žestokih nepogoda, a onda tropski niz
Blic pre 7 minutajoš 26 povezanih
Domaća proizvodnja je ključ: Đedović Handanović sa Mićovićem o stanju na tržištu goriva i jačanju državnih rezervi "Neophodan redovan rad rafinerije"
Kurir pre 7 minutajoš 22 povezane
Katastar ubrzava upis: Do kraja godine planirano od 600.000 do 800.000 novih rešenja
Bonitet pre 47 minutajoš 17 povezanih
Hegset u Senatu o Ormuzu: Gurnuli smo 500 miliona barela nafte pod nos Irana
Večernje novosti pre 52 minutajoš 16 povezanih
UŽIVO RAT U UKRAJINI Novi udari na Odesu: Rusija tvrdi da je uništila ukrajinska plovila i logističke objekte
Euronews pre 2 satajoš 17 povezanih