Povezane vesti
O prosečnim i početnim platama u obrazovanju: Već sada jasno da prosvetari neće biti zadovoljni
Radio 021 06.08.2024
Osnovna plata nastavnika sa sedmim stepenom stručne spreme trenutno iznosi oko 86.700 dinara, a ne 96.000 dinara. Da je osnovna plata 96.000 dinara prvo je rekao predsednik Srbije Aleksandar Vučić, pa je potom ispravio grešku i rekao da je prosečna plata… »
Prosvetarima danas stiže umanjena plata, evo i zašto
Danas 06.08.2024
Prosvetni radnici danas primaju prvi deo julske zarade koji će biti nešto umanjen, zbog toga što je jul mesec kada najveći broj zaposlenih u školama koristi godišnji odmor. A Zakon o radu propisuje da se za vreme godišnjeg odmora zaposlenima isplaćuje… »
Vučić o platama prosvetara: Tačno je da sam jednu stvar pogrešio
Danas 05.08.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić priznao je da je pogrešio kada je rekao da je osnovna plata prosvetnih radnika 96.000 dinara, o čemu je Danas pisao. – Tačno je da sam jednu stvar pogrešio kada sam rekao da je osnovna plata 96.000, prosečna plata je… »
Vesti dana »

"Crvene linije" Kijeva i EU za pregovore na Aljasci; Kremlj pozvao Trampa na drugi samit u Rusiju
RTS pre 19 minutajoš 14 povezanih

Vremenska prognoza za 10. avgust: Pakleni talas u Srbiji, temperatura ide i do 40 stepeni
Mondo pre 2 satajoš 9 povezanih

Na današnji dan: U Francuskoj ukinuta monarhija, Japan ponudio saveznicima predaju
Radio 021 pre 49 minutajoš 3 povezane

Ričard Grenel: Ideja o priznanju Kosova je smešna, Tramp će se u to pitanje uključiti korak po korak
Radio 021 pre 49 minutajoš 3 povezane

"Zbog naoružanih huligana": Policija u poslednji čas zabranila "Prajd karavan" u Kruševcu
Radio 021 pre 49 minutajoš 2 povezane