Povezane vesti
“Vi ste za mene svesne ubice i samoubice!” Rada Manojlović digla prašinu na mrežama!
Vesti online 06.08.2024
Rada Manojlović neretko se oglašava na društvenim mrežema kako bi komunicirala sa publikom koja je prati. Ovoga puta pevačica je diskutovala o veoma ozbiljnoj temi koja se tiče saobraćaja. U svom postu na društvenoj mreži “Iks”… »
"Vi ste svesne ubice" Rada Manojlović održala brutalnu lekciju vozačima i otkrila: Milion puta sam spavala na pumpi...
Kurir 06.08.2024
Pavačica Rada Manojlović se skoro pa svakodnevno oglašava na društvenoj mreži "Iks", gde svoje pratioce pita za savet, podeli neku šaljivu situaciju, ali i povede pitanje o ozbiljnim temama, kao što je bilo i ovog puta. Ona je sada poslala brutalnu… »
"Vi ste svesne ubice!" Rada održala brutalnu lekciju vozačima i otkrila: "Milion puta sam spavala na pumpi..."
Telegraf 06.08.2024
Preporučujemo. Pavačica Rada Manojlović se, skoro pa svakodnevno, oglašava na društvenoj mreži "Iks", gde svoje pratioce pita za savet, podeli neku šaljivu situaciju, ali i povede pitanje o ozbiljnim temama, kao što je bilo i ovog puta. Ona je… »
Vesti dana »
Đurić potpisao memorandume sa Sijartom: Nova era saradnje Srbije i Mađarske
Blic pre 1 satjoš 1 povezana
Ovo je kuća gde je izboden mladić (23): Poznato i njegovo trenutno stanje: Užas kod Novog Pazara (video)
Blic pre 4 satijoš 1 povezana