Повезане вести

Гвидети: Ја сам кривац, мој последњи меч на клупи Србије

Политика 06.08.2024
Италијански стручњак Ђовани Гвидети изјавио је вечерас у Паризу да више неће бити селектор женске одбојкашке репрезентације Србије. Гвидети је вечерас преузео одговорност за пораз Србије од Италије у четвртфиналу Олимпијских… »
Кошаркаши САД победили Бразил, у полуфиналу Олимпијских игара против Србије (видео)

Кошаркаши САД победили Бразил, у полуфиналу Олимпијских игара против Србије (видео)

Политика 06.08.2024
Мушка кошаркашка репрезентација Сједињених Америчких Држава пласирала се у полуфинале Олимпијских игара у Паризу, пошто је вечерас у четвртфиналу победила селекцију Бразила резултатом 122:87 (33:21, 30:15, 31:35, 28:16)… »
Тијана Бошковић у сузама: Жао нам је што смо стале у четвртфиналу

Политика 06.08.2024
Одбојкашица Србије Тијана Бошковић изјавила је вечерас да је тужна због пораза од Италије и елиминације у четврфиналу Олимпијских игара у Паризу. Одбојкашице Србије су вечерас у четвртфиналу ОИ поражене од Италије 3:0, по… »
Познат термин полуфиналног дуела Србија – САД

Познат термин полуфиналног дуела Србија – САД

Спорт клуб 06.08.2024
Централни термин биће резервисан за окршај Србије и Дрим тима, претходно ће на мегдан домаћин Игара Француска и Немачка. Србија је у шокантном мечу, после продужетка и победе против Аустралије изборила пласман у полуфинале… »
Рукометашице Норвешке убедљиво победиле Бразил и избориле пласман у полуфинале ОИ

Рукометашице Норвешке убедљиво победиле Бразил и избориле пласман у полуфинале ОИ

Спортски журнал 06.08.2024
Полуфинала су на програму за два дана. Женска рукометна репрезентација Норвешке пласирала се у полуфинале Олимпијских игара у Паризу, пошто је у четвртфиналу победила Бразил резултатом 32:15. Најефикаснија у селекцији Норвешке… »

Ђовани је преузео одговорност за пораз Србије од Италије у четвртфиналу Олимпијских игара у Паризу. Италијански стручњак Ђовани Гвидети изјавио је вечерас у Паризу да више неће бити селектор женске одбојкашке репрезентације… »
Плаче Маја, плачу сви ВИДЕО

Плаче Маја, плачу сви ВИДЕО

Б92 06.08.2024
Одбојкашице Србије напустиле су терен у сузама након испадања са Олимпијских игара. Српкиње су глатко поражене у четвртфиналу такмичења у Паризу од Италије, те се неће борити ни за једну од медаља. Након меча, наше… »
Мало Кабоклових 30 поена, убедљиви Американци заказали дуел са Србијом

Мало Кабоклових 30 поена, убедљиви Американци заказали дуел са Србијом

Кошаркаши САД рутински победили Бразил. Мушка кошаркашка репрезентација Сједињених Америчких Држава пласирала се у полуфинале Олимпијских игара у Паризу, пошто је вечерас у четвртфиналу победила селекцију Бразила резултатом… »
Србија сазнала кад игра против Америке за финале Олимпијских игара: „Дрим тим“ разбио Бразил и заказао дерби са „орловима“…

Србија сазнала кад игра против Америке за финале Олимпијских игара: „Дрим тим“ разбио Бразил и заказао дерби са „орловима“…

Нова 06.08.2024
: Кошаркаши Србије и Сједињених Америчких Држава одмериће снаге у четвртак 8. августа од 21 сат у полуфиналу Олимпијских игара. Србија је у полуфиналу била боља од Аустралије након продужетка са 95:90, док је Америка демолирала… »
“Будите љути на мене, ионако ми је истекао уговор”: Селектор одбојкашица открио да је са челницима Савеза комуницирао…

“Будите љути на мене, ионако ми је истекао уговор”: Селектор одбојкашица открио да је са челницима Савеза комуницирао…

Данас 06.08.2024
Ђовани Гвидети неће више седети на клупи репрезентације Србије после пораза од Италије (3:0) и елиминације одбојкашица са Олимпијских игара у Паризу. После дуела четвртфинала италијански тренер открио је да напушта функцију, јер… »
Одређен термин спектакла! Ево када ће Србија и Америка да гледају кошаркашки спектакл у полуфиналу Олимпијских игара

Одређен термин спектакла! Ево када ће Србија и Америка да гледају кошаркашки спектакл у полуфиналу Олимпијских игара

Вечерње новости 06.08.2024
Кошаркашка репрезентација Србије одиграла је изузетно узбудиљиво четвртфинале Олимпијских игара са Аустралијом, а недуго након тога постало је познато и да ће јој ривал у полуфиналу бити - Сједињене Америчке Државе. ФОТО… »
Бошковић: Много смо тужне, не завршава се утакмица у првом сету

Бошковић: Много смо тужне, не завршава се утакмица у првом сету

РТС 06.08.2024
Одбојкашица Србије Тијана Бошковић изјавила је да је тужна због пораза од Италије и елиминације у четврфиналу Олимпијских игара у Паризу. Одбојкашице Србије су у четвртфиналу Олимпијских игара поражене од Италије 3:0, по сетовима… »
Изостанак медаље, уз три пораза, је велики неуспех - Србија тражи новог селектора!

Изостанак медаље, уз три пораза, је велики неуспех - Србија тражи новог селектора!

Спортске.нет 06.08.2024
Одбојкашице Србије неславно су завршиле учешће на Олимпијским играма у Паризу. Оне су вечерас поражене у четвртфиналу од Италије са убедљивих 3:0, а ако се узме у обзир да су на целом турниру уписале само једну победу, уз три… »
Тијани Бошковић Тешко пао пораз: „Тужне смо због оваквог исхода“

Тијани Бошковић Тешко пао пораз: „Тужне смо због оваквог исхода“

Хот спорт 06.08.2024
Наше одбојкашице поражене од Италије. Одбојкашица Србије Тијана Бошковић била је видно потресена након пораза у четвртфиналу Олимпијских игара. Србија је елиминисана у Паризу након што је Италија била боља у три сета. – Не знам…… »
Србија против дрим тима у полуфиналу: Американци прегазили немоћне Бразилце!

Србија против дрим тима у полуфиналу: Американци прегазили немоћне Бразилце!

Хот спорт 06.08.2024
Надамо се најбољем у полуфиналу! У последњем четвртфиналном мечу кошаркашког турнира на Олимпијади у Паризу, селекција САД-а показала је своју супериорност и лако победила Бразил резултатом 122:87. Тиме су се Американци… »
Маја Огњеновић се опростила од репрезентације: Било ми је много лепо и тешко

Маја Огњеновић се опростила од репрезентације: Било ми је много лепо и тешко

Одбојкашице Србије су вечерас у четвртфиналу ОИ поражене од Италије резултатом 3:0, по сетовима 26:24, 25:20, 25:20. Одбојкашица Србије Маја Огњеновић потврдила је вечерас у Паризу да је завршила репрезентативну каријеру… »

Спорт клуб 06.08.2024
Италијански стручњак Ђовани Гвидети изјавио је у Паризу да више неће бити селектор женске одбојкашке репрезентације Србије. Гвидети је преузео одговорност за пораз Србије од Италије у четвртфиналу Олимпијских игара у Паризу… »
Идемо на Америку Кошаркаши САД победили Бразил, у полуфиналу Олимпијских игара против Србије

Идемо на Америку Кошаркаши САД победили Бразил, у полуфиналу Олимпијских игара против Србије

Дневник 06.08.2024
Мушка кошаркашка репрезентација Сједињених Америчких Држава пласирала се у полуфинале Олимпијских игара у Паризу, пошто је вечерас у четвртфиналу победила селекцију Бразила резултатом 122:87 (33:21, 30:15, 31:35, 28:16)… »
Маја Огњеновић: Крај, дефинитивно! Уживала сам…

Маја Огњеновић: Крај, дефинитивно! Уживала сам…

Спорт клуб 06.08.2024
Одбојкашица Србије Маја Огњеновић потврдила је у Паризу да је завршила репрезентативну каријеру. Одбојкашице Србије су вечерас у четвртфиналу ОИ поражене од Италије резултатом 3:0, по сетовима 26:24, 25:20, 25:20. „Тешко је… »
Дрим-тим прегазио све и стигао до Србије! Са 122 поена умарширао у полуфинале Олимпијских игара

Дрим-тим прегазио све и стигао до Србије! Са 122 поена умарширао у полуфинале Олимпијских игара

Мондо 06.08.2024
Репрезентација Сједињених Држава убедљиво победила Бразил и заказала дуел против Србије у полуфиналу Олимпијских игара! Репрезентација САД победила је Бразил 122:87 и ушла у полуфинале Олимпијских игара против Србије, које ће… »
Тијана Бошковић у сузама: "Стварно је много тешко, извините..."

Тијана Бошковић у сузама: "Стварно је много тешко, извините..."

Спортске.нет 06.08.2024
Женска одбојкашка репрезентација Србије није вечерас успела да се пласира у полуфинале Олимпијских игара у Паризу, пошто је изгубила од Италије 0:3 (24:26, 20:25, 20:25). Италија је победила после сат и 24 минута. Најефикаснија… »
Сузе и јецаји Српкиња у Паризу! Болан опроштај Маје Огњеновић, велику жељу ипак неће остварити

Сузе и јецаји Српкиња у Паризу! Болан опроштај Маје Огњеновић, велику жељу ипак неће остварити

Мондо 06.08.2024
Репрезетнативке Србије веома тешко поднеле лошу партију и елиминацију. Одбојкашице Србије веома су тешко поднеле пораз у мечу против Италије и елиминацију са Олимпијских игара у Паризу. Маја Огњеновић, Тијана Бошковић и… »
Тијана Бошковић у сузама: Нисмо очекивали овакав исход; Маја огњеновић: Тешко је, игра се растурила после првог сета

Тијана Бошковић у сузама: Нисмо очекивали овакав исход; Маја огњеновић: Тешко је, игра се растурила после првог сета

Дневник 06.08.2024
Одбојкашица Србије Тијана Бошковић изјавила је да је тужна због пораза од Италије и елиминације у четврфиналу Олимпијских игара у Паризу. Одбојкашице Србије су у четвртфиналу поражене од Италије 3:0 (26:24, 25:20, 25:20) и… »
Тијана у сузама: Не завршава се утакмица у првом сету

Тијана у сузама: Не завршава се утакмица у првом сету

Спорт клуб 06.08.2024
Одбојкашице Србије су у четвртфиналу ОИ поражене од Италије 3:0, по сетовима 26:24, 25:20, 25:20. Коректорка Србије Тијана Бошковић изјавила је да је тужна због пораза од Италије и елиминације у четврфиналу Олимпијских игара у… »
Италија прејака, крај за Српкиње у четвртфиналу Игара

Италија прејака, крај за Српкиње у четвртфиналу Игара

Нови магазин 06.08.2024
Италије је била прејака за изабранице Ђованија Гвидетија, Азурине у три сета завршиле посао у четвртфиналу – 3:0 (26:24, 25:20, 25:20). Женска одбојкашка репрезентација Србије се неће борити за медаљу на Олимпијским играма у… »

Одбојкашице Србије су вечерас у четвртфиналу ОИ поражене од Италије 3:0, по сетовима 26:24, 25:20, 25:20. Одбојкашица Србије Тијана Бошковић изјавила је вечерас да је тужна због пораза од Италије и елиминације у четврфиналу… »
"Уговор ми је истекао..." Гвидети говорио после пораза о будућности на клупи репрезентације Србије

"Уговор ми је истекао..." Гвидети говорио после пораза о будућности на клупи репрезентације Србије

Селектор женске одбојкашке репрезентације Србије Ђовани Гвидети рекао је да није задовољан после пораза од Италије 3:0 и да највероватније напушта клупу селекција. ФОТО: Тањуг/АП Селектор Гвидети био је видно разочаран исходом… »
Тијана Бошковић у сузама! "Жао ми је! Хтеле смо да се боримо за своју земљу, за медаљу..."

Тијана Бошковић у сузама! "Жао ми је! Хтеле смо да се боримо за своју земљу, за медаљу..."

Женска одбојкашка репрезентација Србије поражена је од Италије 3:0 у четвртфиналу Олимпијских игара, а Тијана Бошковић је у сузама рекла да је разочарана. Фото: Профимедиа Бошковићева је била видно разочарана после пораза. - Не… »
Одбојкашице Србије поражене од Италије у четвртфиналу Олимпијских игара у Паризу

Одбојкашице Србије поражене од Италије у четвртфиналу Олимпијских игара у Паризу

Вести онлине 06.08.2024
Женска одбојкашка репрезентација Србије није успела да се пласира у полуфинале Олимпијских игара у Паризу, пошто је вечерас у четвртиналу поражена од селекције Италије резултатом 3:0, по сетовима 26:24, 25:20, 25:20… »
Одбојкашице Србије без пласмана у полуфинале Олимпијских игара

Одбојкашице Србије без пласмана у полуфинале Олимпијских игара

Радио сто плус 06.08.2024
Италија је победила после сат и 24 минута. Први сет српски тим изгубио је на разлику, а после тога Италија је заиграла боље и без већих проблема се пласирале у полуфинале. У екипи Србије Тијана Бошковић била је најефикаснија са… »
Тијана сломљена после пораза: "Тужне смо, жао нам је..."

Тијана сломљена после пораза: "Тужне смо, жао нам је..."

Б92 06.08.2024
Одбојкашица Србије Тијана Бошковић видно потресена била је после пораза у четвртфиналу Олимпијских игара. Србија елиминисана у Паризу, након што је Италија била боља после три сета. "Не знам… Тешко је да причам, тужне смо због… »
Тијана Бошковић се гушила у сузама: "Жао ми је што нисмо успеле да се боримо за медаљу за Србију"

Тијана Бошковић се гушила у сузама: "Жао ми је што нисмо успеле да се боримо за медаљу за Србију"

Телеграф 06.08.2024
И остале одбојкашице су плакале... Пораз од селекције Италије у четвртфиналу Олимпијских игара тешко је пао одбојкашицама Србије које су у сузама напустиле терен и отишле у свлачионицу! Редом су пролазиле Мина Поповић, Бјанка… »
Баскеташице Немачке освојиле златну медаљу на Олимпијским играма у Паризу

Баскеташице Немачке освојиле златну медаљу на Олимпијским играма у Паризу

Политика 06.08.2024
ПАРИЗ – Женска репрезентација Немачке у баскету 3кс3 освојила је златну медаљу на Олимпијским играма у Паризу, пошто је у финалу победила селекцију Шпаније резултатом 17:16. Најефикаснија у репрезентацији Немачке била је Соња… »

Вести дана »