Povezane vesti
Tijana Bošković u suzama: Žao nam je što smo stale u četvrtfinalu
Politika 06.08.2024
Odbojkašica Srbije Tijana Bošković izjavila je večeras da je tužna zbog poraza od Italije i eliminacije u četvrfinalu Olimpijskih igara u Parizu. Odbojkašice Srbije su večeras u četvrtfinalu OI poražene od Italije 3:0, po setovima 26:24, 25:20… »
Košarkaši SAD pobedili Brazil, u polufinalu Olimpijskih igara protiv Srbije (video)
Politika 06.08.2024
Muška košarkaška reprezentacija Sjedinjenih Američkih Država plasirala se u polufinale Olimpijskih igara u Parizu, pošto je večeras u četvrtfinalu pobedila selekciju Brazila rezultatom 122:87 (33:21, 30:15, 31:35, 28:16). Najefikasniji u selekciji… »
Gvideti: Ja sam krivac, moj poslednji meč na klupi Srbije
Politika 06.08.2024
Italijanski stručnjak Đovani Gvideti izjavio je večeras u Parizu da više neće biti selektor ženske odbojkaške reprezentacije Srbije. Gvideti je večeras preuzeo odgovornost za poraz Srbije od Italije u četvrtfinalu Olimpijskih igara u Parizu… »
Poznat termin polufinalnog duela Srbija – SAD
Sport klub 06.08.2024
Centralni termin biće rezervisan za okršaj Srbije i Drim tima, prethodno će na megdan domaćin Igara Francuska i Nemačka. Srbija je u šokantnom meču, posle produžetka i pobede protiv Australije izborila plasman u polufinale Olimpijskih igara, gde… »
Plače Maja, plaču svi VIDEO
B92 06.08.2024
Odbojkašice Srbije napustile su teren u suzama nakon ispadanja sa Olimpijskih igara. Srpkinje su glatko poražene u četvrtfinalu takmičenja u Parizu od Italije, te se neće boriti ni za jednu od medalja. Nakon meča, naše odbojkašice su briznule u… »
Sportski žurnal 06.08.2024
Đovani je preuzeo odgovornost za poraz Srbije od Italije u četvrtfinalu Olimpijskih igara u Parizu. Italijanski stručnjak Đovani Gvideti izjavio je večeras u Parizu da više neće biti selektor ženske odbojkaške reprezentacije Srbije. Gvideti je… »
Rukometašice Norveške ubedljivo pobedile Brazil i izborile plasman u polufinale OI
Polufinala su na programu za dva dana. Ženska rukometna reprezentacija Norveške plasirala se u polufinale Olimpijskih igara u Parizu, pošto je u četvrtfinalu pobedila Brazil rezultatom 32:15. Najefikasnija u selekciji Norveške bila je Marit Jakobsen… »
Malo Kaboklovih 30 poena, ubedljivi Amerikanci zakazali duel sa Srbijom
Košarkaši SAD rutinski pobedili Brazil. Muška košarkaška reprezentacija Sjedinjenih Američkih Država plasirala se u polufinale Olimpijskih igara u Parizu, pošto je večeras u četvrtfinalu pobedila selekciju Brazila rezultatom 122:87 (33:21… »
Srbija saznala kad igra protiv Amerike za finale Olimpijskih igara: „Drim tim“ razbio Brazil i zakazao derbi sa…
Nova 06.08.2024
: Košarkaši Srbije i Sjedinjenih Američkih Država odmeriće snage u četvrtak 8. avgusta od 21 sat u polufinalu Olimpijskih igara. Srbija je u polufinalu bila bolja od Australije nakon produžetka sa 95:90, dok je Amerika demolirala Brazil rezultatom… »
“Budite ljuti na mene, ionako mi je istekao ugovor”: Selektor odbojkašica otkrio da je sa čelnicima Saveza komunicirao…
Danas 06.08.2024
Đovani Gvideti neće više sedeti na klupi reprezentacije Srbije posle poraza od Italije (3:0) i eliminacije odbojkašica sa Olimpijskih igara u Parizu. Posle duela četvrtfinala italijanski trener otkrio je da napušta funkciju, jer mu je ionako istekao… »
Određen termin spektakla! Evo kada će Srbija i Amerika da gledaju košarkaški spektakl u polufinalu Olimpijskih igara
Večernje novosti 06.08.2024
Košarkaška reprezentacija Srbije odigrala je izuzetno uzbudiljivo četvrtfinale Olimpijskih igara sa Australijom, a nedugo nakon toga postalo je poznato i da će joj rival u polufinalu biti - Sjedinjene Američke Države. FOTO: Tanjug/AP Srbija je… »
Bošković: Mnogo smo tužne, ne završava se utakmica u prvom setu
RTS 06.08.2024
Odbojkašica Srbije Tijana Bošković izjavila je da je tužna zbog poraza od Italije i eliminacije u četvrfinalu Olimpijskih igara u Parizu. Odbojkašice Srbije su u četvrtfinalu Olimpijskih igara poražene od Italije 3:0, po setovima 26:24, 25:20… »
Izostanak medalje, uz tri poraza, je veliki neuspeh - Srbija traži novog selektora!
Sportske.net 06.08.2024
Odbojkašice Srbije neslavno su završile učešće na Olimpijskim igrama u Parizu. One su večeras poražene u četvrtfinalu od Italije sa ubedljivih 3:0, a ako se uzme u obzir da su na celom turniru upisale samo jednu pobedu, uz tri poraza, to je… »
Srbija protiv drim tima u polufinalu: Amerikanci pregazili nemoćne Brazilce!
Hot sport 06.08.2024
Nadamo se najboljem u polufinalu! U poslednjem četvrtfinalnom meču košarkaškog turnira na Olimpijadi u Parizu, selekcija SAD-a pokazala je svoju superiornost i lako pobedila Brazil rezultatom 122:87. Time su se Amerikanci kvalifikovali za polufinale… »
Tijani Bošković Teško pao poraz: „Tužne smo zbog ovakvog ishoda“
Hot sport 06.08.2024
Naše odbojkašice poražene od Italije. Odbojkašica Srbije Tijana Bošković bila je vidno potresena nakon poraza u četvrtfinalu Olimpijskih igara. Srbija je eliminisana u Parizu nakon što je Italija bila bolja u tri seta. – Ne znam… Teško je da… »
Maja Ognjenović se oprostila od reprezentacije: Bilo mi je mnogo lepo i teško
Odbojkašice Srbije su večeras u četvrtfinalu OI poražene od Italije rezultatom 3:0, po setovima 26:24, 25:20, 25:20. Odbojkašica Srbije Maja Ognjenović potvrdila je večeras u Parizu da je završila reprezentativnu karijeru. Odbojkašice Srbije su… »
Tijana Bošković u suzama: Žao nam je što smo stale u četvrtfinalu
Odbojkašice Srbije su večeras u četvrtfinalu OI poražene od Italije 3:0, po setovima 26:24, 25:20, 25:20. Odbojkašica Srbije Tijana Bošković izjavila je večeras da je tužna zbog poraza od Italije i eliminacije u četvrfinalu Olimpijskih igara u… »
Italija prejaka, kraj za Srpkinje u četvrtfinalu Igara
Novi magazin 06.08.2024
Italije je bila prejaka za izabranice Đovanija Gvidetija, Azurine u tri seta završile posao u četvrtfinalu – 3:0 (26:24, 25:20, 25:20). Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije se neće boriti za medalju na Olimpijskim igrama u Tokiju, zustavljena… »
Tijana u suzama: Ne završava se utakmica u prvom setu
Sport klub 06.08.2024
Odbojkašice Srbije su u četvrtfinalu OI poražene od Italije 3:0, po setovima 26:24, 25:20, 25:20. Korektorka Srbije Tijana Bošković izjavila je da je tužna zbog poraza od Italije i eliminacije u četvrfinalu Olimpijskih igara u Parizu. Odbojkašice… »
Tijana Bošković u suzama: Nismo očekivali ovakav ishod; Maja ognjenović: Teško je, igra se rasturila posle prvog seta
Dnevnik 06.08.2024
Odbojkašica Srbije Tijana Bošković izjavila je da je tužna zbog poraza od Italije i eliminacije u četvrfinalu Olimpijskih igara u Parizu. Odbojkašice Srbije su u četvrtfinalu poražene od Italije 3:0 (26:24, 25:20, 25:20) i zaplakale su po… »
Suze i jecaji Srpkinja u Parizu! Bolan oproštaj Maje Ognjenović, veliku želju ipak neće ostvariti
Mondo 06.08.2024
Reprezetnativke Srbije veoma teško podnele lošu partiju i eliminaciju. Odbojkašice Srbije veoma su teško podnele poraz u meču protiv Italije i eliminaciju sa Olimpijskih igara u Parizu. Maja Ognjenović, Tijana Bošković i saigračice nisu uspele da… »
Tijana Bošković u suzama: "Stvarno je mnogo teško, izvinite..."
Sportske.net 06.08.2024
Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije nije večeras uspela da se plasira u polufinale Olimpijskih igara u Parizu, pošto je izgubila od Italije 0:3 (24:26, 20:25, 20:25). Italija je pobedila posle sat i 24 minuta. Najefikasnija igračica u selekciji… »
Drim-tim pregazio sve i stigao do Srbije! Sa 122 poena umarširao u polufinale Olimpijskih igara
Mondo 06.08.2024
Reprezentacija Sjedinjenih Država ubedljivo pobedila Brazil i zakazala duel protiv Srbije u polufinalu Olimpijskih igara! Reprezentacija SAD pobedila je Brazil 122:87 i ušla u polufinale Olimpijskih igara protiv Srbije, koje će biti odigrano u… »
Maja Ognjenović: Kraj, definitivno! Uživala sam…
Sport klub 06.08.2024
Odbojkašica Srbije Maja Ognjenović potvrdila je u Parizu da je završila reprezentativnu karijeru. Odbojkašice Srbije su večeras u četvrtfinalu OI poražene od Italije rezultatom 3:0, po setovima 26:24, 25:20, 25:20. „Teško je, bila sam zadovoljna… »
Idemo na Ameriku Košarkaši SAD pobedili Brazil, u polufinalu Olimpijskih igara protiv Srbije
Dnevnik 06.08.2024
Muška košarkaška reprezentacija Sjedinjenih Američkih Država plasirala se u polufinale Olimpijskih igara u Parizu, pošto je večeras u četvrtfinalu pobedila selekciju Brazila rezultatom 122:87 (33:21, 30:15, 31:35, 28:16). Najefikasniji u selekciji… »
Sport klub 06.08.2024
Italijanski stručnjak Đovani Gvideti izjavio je u Parizu da više neće biti selektor ženske odbojkaške reprezentacije Srbije. Gvideti je preuzeo odgovornost za poraz Srbije od Italije u četvrtfinalu Olimpijskih igara u Parizu. Ženska odbojkaška… »
Tijana Bošković u suzama! "Žao mi je! Htele smo da se borimo za svoju zemlju, za medalju..."
Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije poražena je od Italije 3:0 u četvrtfinalu Olimpijskih igara, a Tijana Bošković je u suzama rekla da je razočarana. Foto: Profimedia Boškovićeva je bila vidno razočarana posle poraza. - Ne znam… Teško je… »
"Ugovor mi je istekao..." Gvideti govorio posle poraza o budućnosti na klupi reprezentacije Srbije
Selektor ženske odbojkaške reprezentacije Srbije Đovani Gvideti rekao je da nije zadovoljan posle poraza od Italije 3:0 i da najverovatnije napušta klupu selekcija. FOTO: Tanjug/AP Selektor Gvideti bio je vidno razočaran ishodom. -Izgubili smo od… »
Odbojkašice Srbije poražene od Italije u četvrtfinalu Olimpijskih igara u Parizu
Vesti online 06.08.2024
Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije nije uspela da se plasira u polufinale Olimpijskih igara u Parizu, pošto je večeras u četvrtinalu poražena od selekcije Italije rezultatom 3:0, po setovima 26:24, 25:20, 25:20. Najefikasnija u selekciji Srbije… »
Odbojkašice Srbije bez plasmana u polufinale Olimpijskih igara
Radio sto plus 06.08.2024
Italija je pobedila posle sat i 24 minuta. Prvi set srpski tim izgubio je na razliku, a posle toga Italija je zaigrala bolje i bez većih problema se plasirale u polufinale. U ekipi Srbije Tijana Bošković bila je najefikasnija sa 19 poena, Bjanka Buša… »
Tijana slomljena posle poraza: "Tužne smo, žao nam je..."
B92 06.08.2024
Odbojkašica Srbije Tijana Bošković vidno potresena bila je posle poraza u četvrtfinalu Olimpijskih igara. Srbija eliminisana u Parizu, nakon što je Italija bila bolja posle tri seta. "Ne znam… Teško je da pričam, tužne smo zbog ovakvog ishoda i… »
Tijana Bošković se gušila u suzama: "Žao mi je što nismo uspele da se borimo za medalju za Srbiju"
Telegraf 06.08.2024
I ostale odbojkašice su plakale... Poraz od selekcije Italije u četvrtfinalu Olimpijskih igara teško je pao odbojkašicama Srbije koje su u suzama napustile teren i otišle u svlačionicu! Redom su prolazile Mina Popović, Bjanka Buša, Maja Aleksić… »
Basketašice Nemačke osvojile zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u Parizu
Politika 06.08.2024
PARIZ – Ženska reprezentacija Nemačke u basketu 3x3 osvojila je zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u Parizu, pošto je u finalu pobedila selekciju Španije rezultatom 17:16. Najefikasnija u reprezentaciji Nemačke bila je Sonja Grajnaher koja je… »
Vesti dana »
Tramp šale 30.000 ilegalnih migranata u zatvor? Pravi veliki centar u Gvantanamu
Telegraf pre 1 satjoš 3 povezane
Skrajnuti Nemanja Radonjić se oglasio na Instagramu: Zvezda pobedila i bez njega, a ovo je njegova poruka
Mondo pre 19 minutajoš 4 povezane
AP: Vučić zaoštrio retoriku pošto ostavka premijera nije umirila demonstrante
Beta pre 2 satajoš 1 povezana
Milojević: "Sve osim Zvezdine pobede bilo bi nepošteno, Mimović zaslužuje svu sreću"
Sportske.net pre 2 satajoš 3 povezane
Zvezda se pobedom oprostila od Lige šampiona, bez baraža ostao i Dinamo
Danas pre 3 satajoš 1 povezana