Повезане вести
Гвидети: Ја сам кривац, мој последњи меч на клупи Србије
Политика 06.08.2024
Италијански стручњак Ђовани Гвидети изјавио је вечерас у Паризу да више неће бити селектор женске одбојкашке репрезентације Србије. Гвидети је вечерас преузео одговорност за пораз Србије од Италије у четвртфиналу Олимпијских… »
Кошаркаши САД победили Бразил, у полуфиналу Олимпијских игара против Србије (видео)
Политика 06.08.2024
Мушка кошаркашка репрезентација Сједињених Америчких Држава пласирала се у полуфинале Олимпијских игара у Паризу, пошто је вечерас у четвртфиналу победила селекцију Бразила резултатом 122:87 (33:21, 30:15, 31:35, 28:16)… »
Тијана Бошковић у сузама: Жао нам је што смо стале у четвртфиналу
Политика 06.08.2024
Одбојкашица Србије Тијана Бошковић изјавила је вечерас да је тужна због пораза од Италије и елиминације у четврфиналу Олимпијских игара у Паризу. Одбојкашице Србије су вечерас у четвртфиналу ОИ поражене од Италије 3:0, по… »
Познат термин полуфиналног дуела Србија – САД
Спорт клуб 06.08.2024
Централни термин биће резервисан за окршај Србије и Дрим тима, претходно ће на мегдан домаћин Игара Француска и Немачка. Србија је у шокантном мечу, после продужетка и победе против Аустралије изборила пласман у полуфинале… »
Рукометашице Норвешке убедљиво победиле Бразил и избориле пласман у полуфинале ОИ
Спортски журнал 06.08.2024
Полуфинала су на програму за два дана. Женска рукометна репрезентација Норвешке пласирала се у полуфинале Олимпијских игара у Паризу, пошто је у четвртфиналу победила Бразил резултатом 32:15. Најефикаснија у селекцији Норвешке… »
Ђовани је преузео одговорност за пораз Србије од Италије у четвртфиналу Олимпијских игара у Паризу. Италијански стручњак Ђовани Гвидети изјавио је вечерас у Паризу да више неће бити селектор женске одбојкашке репрезентације… »
Плаче Маја, плачу сви ВИДЕО
Б92 06.08.2024
Одбојкашице Србије напустиле су терен у сузама након испадања са Олимпијских игара. Српкиње су глатко поражене у четвртфиналу такмичења у Паризу од Италије, те се неће борити ни за једну од медаља. Након меча, наше… »
Мало Кабоклових 30 поена, убедљиви Американци заказали дуел са Србијом
Кошаркаши САД рутински победили Бразил. Мушка кошаркашка репрезентација Сједињених Америчких Држава пласирала се у полуфинале Олимпијских игара у Паризу, пошто је вечерас у четвртфиналу победила селекцију Бразила резултатом… »
Србија сазнала кад игра против Америке за финале Олимпијских игара: „Дрим тим“ разбио Бразил и заказао дерби са „орловима“…
Нова 06.08.2024
: Кошаркаши Србије и Сједињених Америчких Држава одмериће снаге у четвртак 8. августа од 21 сат у полуфиналу Олимпијских игара. Србија је у полуфиналу била боља од Аустралије након продужетка са 95:90, док је Америка демолирала… »
“Будите љути на мене, ионако ми је истекао уговор”: Селектор одбојкашица открио да је са челницима Савеза комуницирао…
Данас 06.08.2024
Ђовани Гвидети неће више седети на клупи репрезентације Србије после пораза од Италије (3:0) и елиминације одбојкашица са Олимпијских игара у Паризу. После дуела четвртфинала италијански тренер открио је да напушта функцију, јер… »
Одређен термин спектакла! Ево када ће Србија и Америка да гледају кошаркашки спектакл у полуфиналу Олимпијских игара
Вечерње новости 06.08.2024
Кошаркашка репрезентација Србије одиграла је изузетно узбудиљиво четвртфинале Олимпијских игара са Аустралијом, а недуго након тога постало је познато и да ће јој ривал у полуфиналу бити - Сједињене Америчке Државе. ФОТО… »
Бошковић: Много смо тужне, не завршава се утакмица у првом сету
РТС 06.08.2024
Одбојкашица Србије Тијана Бошковић изјавила је да је тужна због пораза од Италије и елиминације у четврфиналу Олимпијских игара у Паризу. Одбојкашице Србије су у четвртфиналу Олимпијских игара поражене од Италије 3:0, по сетовима… »
Изостанак медаље, уз три пораза, је велики неуспех - Србија тражи новог селектора!
Спортске.нет 06.08.2024
Одбојкашице Србије неславно су завршиле учешће на Олимпијским играма у Паризу. Оне су вечерас поражене у четвртфиналу од Италије са убедљивих 3:0, а ако се узме у обзир да су на целом турниру уписале само једну победу, уз три… »
Тијани Бошковић Тешко пао пораз: „Тужне смо због оваквог исхода“
Хот спорт 06.08.2024
Наше одбојкашице поражене од Италије. Одбојкашица Србије Тијана Бошковић била је видно потресена након пораза у четвртфиналу Олимпијских игара. Србија је елиминисана у Паризу након што је Италија била боља у три сета. – Не знам…… »
Србија против дрим тима у полуфиналу: Американци прегазили немоћне Бразилце!
Хот спорт 06.08.2024
Надамо се најбољем у полуфиналу! У последњем четвртфиналном мечу кошаркашког турнира на Олимпијади у Паризу, селекција САД-а показала је своју супериорност и лако победила Бразил резултатом 122:87. Тиме су се Американци… »
Маја Огњеновић се опростила од репрезентације: Било ми је много лепо и тешко
Одбојкашице Србије су вечерас у четвртфиналу ОИ поражене од Италије резултатом 3:0, по сетовима 26:24, 25:20, 25:20. Одбојкашица Србије Маја Огњеновић потврдила је вечерас у Паризу да је завршила репрезентативну каријеру… »
Спорт клуб 06.08.2024
Италијански стручњак Ђовани Гвидети изјавио је у Паризу да више неће бити селектор женске одбојкашке репрезентације Србије. Гвидети је преузео одговорност за пораз Србије од Италије у четвртфиналу Олимпијских игара у Паризу… »
Идемо на Америку Кошаркаши САД победили Бразил, у полуфиналу Олимпијских игара против Србије
Дневник 06.08.2024
Мушка кошаркашка репрезентација Сједињених Америчких Држава пласирала се у полуфинале Олимпијских игара у Паризу, пошто је вечерас у четвртфиналу победила селекцију Бразила резултатом 122:87 (33:21, 30:15, 31:35, 28:16)… »
Маја Огњеновић: Крај, дефинитивно! Уживала сам…
Спорт клуб 06.08.2024
Одбојкашица Србије Маја Огњеновић потврдила је у Паризу да је завршила репрезентативну каријеру. Одбојкашице Србије су вечерас у четвртфиналу ОИ поражене од Италије резултатом 3:0, по сетовима 26:24, 25:20, 25:20. „Тешко је… »
Дрим-тим прегазио све и стигао до Србије! Са 122 поена умарширао у полуфинале Олимпијских игара
Мондо 06.08.2024
Репрезентација Сједињених Држава убедљиво победила Бразил и заказала дуел против Србије у полуфиналу Олимпијских игара! Репрезентација САД победила је Бразил 122:87 и ушла у полуфинале Олимпијских игара против Србије, које ће… »
Тијана Бошковић у сузама: "Стварно је много тешко, извините..."
Спортске.нет 06.08.2024
Женска одбојкашка репрезентација Србије није вечерас успела да се пласира у полуфинале Олимпијских игара у Паризу, пошто је изгубила од Италије 0:3 (24:26, 20:25, 20:25). Италија је победила после сат и 24 минута. Најефикаснија… »
Сузе и јецаји Српкиња у Паризу! Болан опроштај Маје Огњеновић, велику жељу ипак неће остварити
Мондо 06.08.2024
Репрезетнативке Србије веома тешко поднеле лошу партију и елиминацију. Одбојкашице Србије веома су тешко поднеле пораз у мечу против Италије и елиминацију са Олимпијских игара у Паризу. Маја Огњеновић, Тијана Бошковић и… »
Тијана Бошковић у сузама: Нисмо очекивали овакав исход; Маја огњеновић: Тешко је, игра се растурила после првог сета
Дневник 06.08.2024
Одбојкашица Србије Тијана Бошковић изјавила је да је тужна због пораза од Италије и елиминације у четврфиналу Олимпијских игара у Паризу. Одбојкашице Србије су у четвртфиналу поражене од Италије 3:0 (26:24, 25:20, 25:20) и… »
Тијана у сузама: Не завршава се утакмица у првом сету
Спорт клуб 06.08.2024
Одбојкашице Србије су у четвртфиналу ОИ поражене од Италије 3:0, по сетовима 26:24, 25:20, 25:20. Коректорка Србије Тијана Бошковић изјавила је да је тужна због пораза од Италије и елиминације у четврфиналу Олимпијских игара у… »
Италија прејака, крај за Српкиње у четвртфиналу Игара
Нови магазин 06.08.2024
Италије је била прејака за изабранице Ђованија Гвидетија, Азурине у три сета завршиле посао у четвртфиналу – 3:0 (26:24, 25:20, 25:20). Женска одбојкашка репрезентација Србије се неће борити за медаљу на Олимпијским играма у… »
Тијана Бошковић у сузама: Жао нам је што смо стале у четвртфиналу
Одбојкашице Србије су вечерас у четвртфиналу ОИ поражене од Италије 3:0, по сетовима 26:24, 25:20, 25:20. Одбојкашица Србије Тијана Бошковић изјавила је вечерас да је тужна због пораза од Италије и елиминације у четврфиналу… »
"Уговор ми је истекао..." Гвидети говорио после пораза о будућности на клупи репрезентације Србије
Селектор женске одбојкашке репрезентације Србије Ђовани Гвидети рекао је да није задовољан после пораза од Италије 3:0 и да највероватније напушта клупу селекција. ФОТО: Тањуг/АП Селектор Гвидети био је видно разочаран исходом… »
Тијана Бошковић у сузама! "Жао ми је! Хтеле смо да се боримо за своју земљу, за медаљу..."
Женска одбојкашка репрезентација Србије поражена је од Италије 3:0 у четвртфиналу Олимпијских игара, а Тијана Бошковић је у сузама рекла да је разочарана. Фото: Профимедиа Бошковићева је била видно разочарана после пораза. - Не… »
Одбојкашице Србије поражене од Италије у четвртфиналу Олимпијских игара у Паризу
Вести онлине 06.08.2024
Женска одбојкашка репрезентација Србије није успела да се пласира у полуфинале Олимпијских игара у Паризу, пошто је вечерас у четвртиналу поражена од селекције Италије резултатом 3:0, по сетовима 26:24, 25:20, 25:20… »
Одбојкашице Србије без пласмана у полуфинале Олимпијских игара
Радио сто плус 06.08.2024
Италија је победила после сат и 24 минута. Први сет српски тим изгубио је на разлику, а после тога Италија је заиграла боље и без већих проблема се пласирале у полуфинале. У екипи Србије Тијана Бошковић била је најефикаснија са… »
Тијана сломљена после пораза: "Тужне смо, жао нам је..."
Б92 06.08.2024
Одбојкашица Србије Тијана Бошковић видно потресена била је после пораза у четвртфиналу Олимпијских игара. Србија елиминисана у Паризу, након што је Италија била боља после три сета. "Не знам… Тешко је да причам, тужне смо због… »
Тијана Бошковић се гушила у сузама: "Жао ми је што нисмо успеле да се боримо за медаљу за Србију"
Телеграф 06.08.2024
И остале одбојкашице су плакале... Пораз од селекције Италије у четвртфиналу Олимпијских игара тешко је пао одбојкашицама Србије које су у сузама напустиле терен и отишле у свлачионицу! Редом су пролазиле Мина Поповић, Бјанка… »
Баскеташице Немачке освојиле златну медаљу на Олимпијским играма у Паризу
Политика 06.08.2024
ПАРИЗ – Женска репрезентација Немачке у баскету 3кс3 освојила је златну медаљу на Олимпијским играма у Паризу, пошто је у финалу победила селекцију Шпаније резултатом 17:16. Најефикаснија у репрезентацији Немачке била је Соња… »
Вести дана »
Трагедија у Земуну: Радника обезбеђења ударио воз, огласили се из "Србијавоза"
Блиц пре 7 сатијош 1 повезана
Поништена наредба; Суд дозволио Трампу да распореди Националну гарду у Вашингтону
Курир пре 2 сатајош 1 повезана