Повезане вести
Одбојкашица Огњеновић завршила репрезентативну каријеру
Радио сто плус 06.08.2024
“Крај је дефинитивно, зато што је дошло време за то. Уживала сам, било ми је прелепо, презахвална сам на свему, на свим емоцијама, на свакој медаљи, на сваком поразу, на свакој наученој ствари. Свим суграчицама бившим и… »
"Много ми је било лепо и тешко": Маја Огњеновић објавила крај у сузама
Б92 06.08.2024
Српска одбојкашица Маја Огњеновић објавила је крај репрезентативне каријере. Огњеновићева се претходно враћа из пензије, али је после испадања на ОИ у Паризу и дефинитивно рекла - доста је. "Да, дефинитивно. Није био Рио, није… »
Једна од најбојих српских одбојкашица икада у сузама се опростила од репрезентације: “Ово је дефинитивно крај”
Телеграф 06.08.2024
Маја Огњеновић ставила начку на репрезентативну каријеру. После капитена мушке одбојкаше репрезентације Србије Марка Подрашчанина, од националног дреса се на овим Олимпијским играма опростила и капитен женске селекције Маја… »
Вести дана »
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 6 сатијош 1 повезана
Зеленски објавио имена кандидата за новог шефа Кабинета, након оставке Андрија Јермака
Данас пре 8 сатијош 1 повезана
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Чучковић: Нови савски мост биће 3 пута већи од старог, "кртице" за копање метроа стижу ускоро