Povezane vesti
Odbojkašica Ognjenović završila reprezentativnu karijeru
Radio sto plus 06.08.2024
“Kraj je definitivno, zato što je došlo vreme za to. Uživala sam, bilo mi je prelepo, prezahvalna sam na svemu, na svim emocijama, na svakoj medalji, na svakom porazu, na svakoj naučenoj stvari. Svim sugračicama bivšim i sadašnjim, selektorima bivšim i… »
"Mnogo mi je bilo lepo i teško": Maja Ognjenović objavila kraj u suzama
B92 06.08.2024
Srpska odbojkašica Maja Ognjenović objavila je kraj reprezentativne karijere. Ognjenovićeva se prethodno vraća iz penzije, ali je posle ispadanja na OI u Parizu i definitivno rekla - dosta je. "Da, definitivno. Nije bio Rio, nije bio Tokijo, došlo je… »
Jedna od najbojih srpskih odbojkašica ikada u suzama se oprostila od reprezentacije: “Ovo je definitivno kraj”
Telegraf 06.08.2024
Maja Ognjenović stavila načku na reprezentativnu karijeru. Posle kapitena muške odbojkaše reprezentacije Srbije Marka Podraščanina, od nacionalnog dresa se na ovim Olimpijskim igrama oprostila i kapiten ženske selekcije Maja Ognjenović! Posle 22 godine u… »
Vesti dana »
Stabilnija situacija na požarištima, Deliblatskoj peščari za vikend preti jak vetar
RTS pre 2 minutajoš 8 povezanih
"Pravili smo glupe greške, pitajte igrače šta sam im rekao pre meča": Rijera sve svalio na fudbalere i tvrdi da se ne kaje ni zbog čega
Nova pre 17 minutajoš 15 povezanih
Počinju vikend gužve: Na Batrovcima kolone, očekuje se pojačan saobraćaj širom Srbije
Euronews pre 12 minutajoš 8 povezanih
Pakleni petak pred nama, temperatura skače na 40 stepeni: Povratak vrućina, pa nagli obrt za vikend
Mondo pre 2 satajoš 9 povezanih
Broj žrtava u Nepalu porastao na 469, više od 1.300 ljudi se vodi kao nestalo
Newsmax Balkans pre 27 minutajoš 7 povezanih