Povezane vesti
"Auto može da se zapali čak i kada je nov i servisiran!" Ovih 5 stvari su mogući uzrok požara
Kurir 07.08.2024
Porodica iz Beograda je doživela pakao, kada im se tokom povratka kući iz Grčke, čim su prešli Evzoni, zapalio automobil u Severnoj Makedoniji. Požar je zahvatio i nisko rastinje pored puta, a saobraćaj na auto-putu bio je obustavljen neko vreme, dok je… »
Posle još jednog samozapaljenog auta na letovanju majstori upozoravaju; Ovo je glavni razlog požara! Evo koji tip automobila…
Dnevnik 07.08.2024
Porodica iz Beograda doživela je pakao, kada im se tokom povratka kući iz Grčke, čim su prešli Evzoni, zapalio automobil u Severnoj Makedoniji. Požar je zahvatio i nisko rastinje pored puta, a saobraćaj na auto-putu bio je obustavljen neko vreme, dok je… »
"Auto može da se zapali čak i kada je nov: I servisiran!" Ovih 5 stvari su mogući uzrok požara kod Evzonija na automobilu…
Blic 07.08.2024
Porodica iz Beograda juče je doživela pakao, kada im se tokom povratka kući iz Grčke, čim su prešli Evzoni, zapalio automobil u Severnoj Makedoniji. Požar je zahvatio i nisko rastinje pored puta, a saobraćaj na auto-putu bio je obustavljen neko vreme… »
Vesti dana »

Mali: Stav Saveta EU o zabrani uvoza ruskog gasa katastrofalan za Srbiju
Danas pre 3 satajoš 2 povezane

(Video) "uzela je šabanove pare": Gordana Šaulić o osudama, ali i ljubavi koja je trajala četiri decenije: "Posle tri i po meseca od poznanstva sam se udala"
Blic pre 39 minutajoš 2 povezane

Oglasio se Darko Lazić nakon vesti da je imao nesreću: Folker besan: "Sutra idem da vozim kros motor"
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

Đurić stigao u Njujork: Sutra učestvuje na sednici Saveta bezbednosti UN
Blic pre 3 satajoš 2 povezane

"Pravio si mi dete, zvao Noru na telefon": Aneli osula paljbu po Asminu i Janjušu: "Mogao je da vidi dete, a slao je moje poruke"
Blic pre 49 minutajoš 1 povezana