Повезане вести
Преспавао утакмицу са следећим ривалом Џоела Ембида не интересује игра Србије
Дневник 07.08.2024
Кошаркашка репрезентација Србије победила је Аустралију резултатом 95:90 у четвртфиналу Олимпијских игара и заказала дуел са селекцијом САД која је демолирала Бразил у мечу који је више личио на тренинг него на сусрет који… »
Кер о Србији: "Играће најбољу утакмицу против нас до сада"
Спортске.нет 07.08.2024
САД су прошле у полуфинале Олимпијских игара победом над Бразилом 122:87 и наредни ривал је Србија. Селектор Стив Кер нагласио је значај Џоела Ембида и његових 14 поена у првом полувремену. Открио је после утакмице да је центар… »
Ембид: "Србија - Аустралија? Заспао сам у другој четвртини"
Б92 07.08.2024
Џоел Ембид није гледао четвртфиналу утакмицу између Србије и Аустралије где су "орлови" забележили највећи преокрет у историји Олимпијских игара. Полуфинале Србија игра против Америке. Тај дуел је заказан за четвртак од 21 сат… »
Ембид нахвалио Кабокла пред дуел са Јокићем: "Одремао сам током Србија-Аустралија"
Спортске.нет 07.08.2024
Американци су заказали дуел са Србијом у полуфиналу Олимпијских игара, трећи међусобни сусрет овог лета. Центар САД Џоел Ембид је завршио дуел са 14 поена и седам скокова. "Мислим да ће бити све теже и теже. Тако да не можемо то… »
Вести дана »
Обрадовић открио шта је недостајало за преокрет Звезде током треће четвртине
Данас пре 42 минутајош 5 повезаних
Временска прогноза за среду, 7. јануар: Данас облачно, хладно уз повећање висине снежног покривача
Бета пре 1 сатјош 1 повезана
Копаоник у плусу, Београд у минусу: Метеоролог Недељко Тодоровић открива шта нас још чека ове зиме
Данас пре 4 сатијош 1 повезана