Повезане вести

Преспавао утакмицу са следећим ривалом Џоела Ембида не интересује игра Србије

Преспавао утакмицу са следећим ривалом Џоела Ембида не интересује игра Србије

Дневник 07.08.2024
Кошаркашка репрезентација Србије победила је Аустралију резултатом 95:90 у четвртфиналу Олимпијских игара и заказала дуел са селекцијом САД која је демолирала Бразил у мечу који је више личио на тренинг него на сусрет који… »
Кер о Србији: "Играће најбољу утакмицу против нас до сада"

Кер о Србији: "Играће најбољу утакмицу против нас до сада"

Спортске.нет 07.08.2024
САД су прошле у полуфинале Олимпијских игара победом над Бразилом 122:87 и наредни ривал је Србија. Селектор Стив Кер нагласио је значај Џоела Ембида и његових 14 поена у првом полувремену. Открио је после утакмице да је центар… »
Ембид: "Србија - Аустралија? Заспао сам у другој четвртини"

Ембид: "Србија - Аустралија? Заспао сам у другој четвртини"

Б92 07.08.2024
Џоел Ембид није гледао четвртфиналу утакмицу између Србије и Аустралије где су "орлови" забележили највећи преокрет у историји Олимпијских игара. Полуфинале Србија игра против Америке. Тај дуел је заказан за четвртак од 21 сат… »
Ембид нахвалио Кабокла пред дуел са Јокићем: "Одремао сам током Србија-Аустралија"

Ембид нахвалио Кабокла пред дуел са Јокићем: "Одремао сам током Србија-Аустралија"

Спортске.нет 07.08.2024
Американци су заказали дуел са Србијом у полуфиналу Олимпијских игара, трећи међусобни сусрет овог лета. Центар САД Џоел Ембид је завршио дуел са 14 поена и седам скокова. "Мислим да ће бити све теже и теже. Тако да не можемо то… »

Вести дана »