Povezane vesti
Prespavao utakmicu sa sledećim rivalom Džoela Embida ne interesuje igra Srbije
Dnevnik 07.08.2024
Košarkaška reprezentacija Srbije pobedila je Australiju rezultatom 95:90 u četvrtfinalu Olimpijskih igara i zakazala duel sa selekcijom SAD koja je demolirala Brazil u meču koji je više ličio na trening nego na susret koji opdlučuje ko će u borbu… »
Embid: "Srbija - Australija? Zaspao sam u drugoj četvrtini"
B92 07.08.2024
Džoel Embid nije gledao četvrtfinalu utakmicu između Srbije i Australije gde su "orlovi" zabeležili najveći preokret u istoriji Olimpijskih igara. Polufinale Srbija igra protiv Amerike. Taj duel je zakazan za četvrtak od 21 sat, a Džoel Embid je… »
Ker o Srbiji: "Igraće najbolju utakmicu protiv nas do sada"
Sportske.net 07.08.2024
SAD su prošle u polufinale Olimpijskih igara pobedom nad Brazilom 122:87 i naredni rival je Srbija. Selektor Stiv Ker naglasio je značaj Džoela Embida i njegovih 14 poena u prvom poluvremenu. Otkrio je posle utakmice da je centar Filadelfije imao… »
Embid nahvalio Kabokla pred duel sa Jokićem: "Odremao sam tokom Srbija-Australija"
Sportske.net 07.08.2024
Amerikanci su zakazali duel sa Srbijom u polufinalu Olimpijskih igara, treći međusobni susret ovog leta. Centar SAD Džoel Embid je završio duel sa 14 poena i sedam skokova. "Mislim da će biti sve teže i teže. Tako da ne možemo to da shvatimo olako… »
Vesti dana »
Zahlađenje sa kišom već zahvatilo ove delove Srbije! Pašće i do 25 centimetara snega, a pahulje se očekuju i u Beogradu: Detaljna prognoza za naredne dane
Kurir pre 55 minutajoš 11 povezanih
Đoković o tome kako je otrovan u hotelu u Australiji 2022: „Otkrio sam u sebi visok nivo teških metala“
Danas pre 8 satijoš 5 povezanih