Povezane vesti
Nisam se pokajao, oni imaju para: Kupio parfem na pumpi i ušao u radnju na aerodromu, tresao se zbog pljačke
Mondo 07.08.2024
Sloba Đurković otkrio šta je uradio pre nekoliko godina na aerodromu u Švajcarskoj. Pevač Sloba Đurković, nekadašnji učesnik muzičkog takmičenja Zvezde Granda, ispričao je u jednom intervjuu da je pre nekoliko godina izvršio zamenu u… »
"I da me osude, baš me briga" Naš pevač ukrao parfem na aerodromu, proživeo agoniju, ali njegove reči su šokirale: Oni…
Kurir 07.08.2024
Pevač Slobodan Đurković šokirao je javnost priznanjem da je u Cirihu na aerodromu ukrao parfem. Kako kaže, zbog ovog poteza se nije pokajao, ali ga takođe nikada više nije ponovio. - Obožavam parfeme. Možda će neko da me osudi, možda i ne, ali… »
Naš pevač ukrao parfem na aerodromu u Cirihu: "i da me osude baš me briga, imaju oni para"
Blic 07.08.2024
Pevač Sloba Đurković šokirao je javnost priznanjem da je u Cirihu na aerodromu ukrao parfem. Kako kaže, zbog ovog poteza se nije pokajao, ali ga takođe nikada više nije ponovio. - Obožavam parfeme. Možda će neko da me osudi, možda i ne, ali i… »
Vesti dana »
Opozicija u Novom Sadu blokira zgradu suda: Policija pokušala da napravi prolaz za zaposlene, demonstranti je ugurali nazad u dvorište (FOTO, VIDEO)
Danas pre 1 satjoš 25 povezanih
"Neka te anđeli čuvaju, počivaj u miru dobri dečače": Potresne reči drugara nasmrt pretučenog tinejdžera u Leskovcu
Mondo pre 1 satjoš 18 povezanih
„Stajao je pored terena kao zbunjena pudlica“: Zvezda ga ponizila na „Marakani“, a nemački mediji još suroviji prema treneru Štutgarta
Nova pre 3 satajoš 18 povezanih
Određeno zadržavanje tinejdžeru osumnjičenom za ubistvo vršnjaka u Leskovcu
Danas pre 32 minutajoš 15 povezanih