Повезане вести
Нисам се покајао, они имају пара: Купио парфем на пумпи и ушао у радњу на аеродрому, тресао се због пљачке
Мондо 07.08.2024
Слоба Ђурковић открио шта је урадио пре неколико година на аеродрому у Швајцарској. Певач Слоба Ђурковић, некадашњи учесник музичког такмичења Звезде Гранда, испричао је у једном интервјуу да је пре неколико година извршио… »
"И да ме осуде, баш ме брига" Наш певач украо парфем на аеродрому, проживео агонију, али његове речи су шокирале: Они имају…
Курир 07.08.2024
Певач Слободан Ђурковић шокирао је јавност признањем да је у Цириху на аеродрому украо парфем. Како каже, због овог потеза се није покајао, али га такође никада више није поновио. - Обожавам парфеме. Можда ће неко да ме осуди… »
Наш певач украо парфем на аеродрому у Цириху: "и да ме осуде баш ме брига, имају они пара"
Блиц 07.08.2024
Певач Слоба Ђурковић шокирао је јавност признањем да је у Цириху на аеродрому украо парфем. Како каже, због овог потеза се није покајао, али га такође никада више није поновио. - Обожавам парфеме. Можда ће неко да ме осуди… »
Вести дана »
"То треба да буде геополитичка одлука" Ђурић: Погурати питање проширења ЕУ у 2026. години на сличан начин као што је то било за друге земље
Блиц пре 52 минутајош 20 повезаних
Временска прогноза за Србију у децембру 2025: стабилно време са маглом и топлим данима
Наслови.аи пре 47 минутајош 19 повезаних
Почетак примене Закона "Свој на своме" за упис права својине на непокретностима у Србији
Наслови.аи пре 37 минутајош 30 повезаних
Од данас грађани могу да прате цене у трговинама преко Националне платформе
Став.лифе пре 57 минутајош 15 повезаних