Повезане вести

Нисам се покајао, они имају пара: Купио парфем на пумпи и ушао у радњу на аеродрому, тресао се због пљачке

Нисам се покајао, они имају пара: Купио парфем на пумпи и ушао у радњу на аеродрому, тресао се због пљачке

Мондо 07.08.2024
Слоба Ђурковић открио шта је урадио пре неколико година на аеродрому у Швајцарској. Певач Слоба Ђурковић, некадашњи учесник музичког такмичења Звезде Гранда, испричао је у једном интервјуу да је пре неколико година извршио… »
"И да ме осуде, баш ме брига" Наш певач украо парфем на аеродрому, проживео агонију, али његове речи су шокирале: Они имају…

"И да ме осуде, баш ме брига" Наш певач украо парфем на аеродрому, проживео агонију, али његове речи су шокирале: Они имају…

Курир 07.08.2024
Певач Слободан Ђурковић шокирао је јавност признањем да је у Цириху на аеродрому украо парфем. Како каже, због овог потеза се није покајао, али га такође никада више није поновио. - Обожавам парфеме. Можда ће неко да ме осуди… »
Наш певач украо парфем на аеродрому у Цириху: "и да ме осуде баш ме брига, имају они пара"

Наш певач украо парфем на аеродрому у Цириху: "и да ме осуде баш ме брига, имају они пара"

Блиц 07.08.2024
Певач Слоба Ђурковић шокирао је јавност признањем да је у Цириху на аеродрому украо парфем. Како каже, због овог потеза се није покајао, али га такође никада више није поновио. - Обожавам парфеме. Можда ће неко да ме осуди… »

Вести дана »