Povezane vesti
Šok: Ukrajinski dron uništio ruski helikopter Mi-28! (video)
Kurir 07.08.2024
Na društvenim mrežama objavljen video koji prikazuje, kako se navodi, kako FPV dron naleće na ruski helikopter Mi-28 i uništava ga. Nije navedeno kada se udar na ruski helikopter dogodio, ali se međutim navodi da se sve odigralo u Kurskoj oblasti koja se… »
Nastavljaju se žestoke borbe u Kurskoj oblasti Rusije, snimci sa fronta (video)
Pravda 07.08.2024
Od jutros je u Kurskoj oblasti na snazi uzbuna za raketnu opasnost. Ukrajinski diverzanti pokušavaju da probiju granicu u Sudžanskom i Korenjevskom okrugu, ali ruske snage odbijaju agresiju, naveo je vršilac dužnosti gubernatora Aleksej Smirnov na… »
Šok: FPV se zabija u Mi-28 VIDEO
B92 07.08.2024
Na društvenim mrežama objavljen video koji prikazuje, kako se navodi, kako FPV dron naleće na ruski helikopter Mi-28 i uništava ga. Nije navedeno kada se udar na ruski helikopter dogodio, ali se međutim navodi da se sve odigralo u Kurskoj oblasti koja se… »
Vesti dana »

BLOG UŽIVO: Protest ispred Filozofskog u Novom Sadu: Policija ne da studentima da se približe, uprava fakulteta u zgradi s policijom
Nova pre 15 minutajoš 64 povezane

Transkript celog razgovora direktora Junajted grupe i Telekoma: „Moram tu kompaniju da učinim veoma malom u Srbiji“
Nedeljnik pre 3 satajoš 91 povezana

Struja poskupljuje 6,6% od oktobra, uz mere pomoći penzionerima i malim preduzećima
Naslovi.ai pre 55 minutajoš 46 povezanih

Brnabić i Kopman o ključnim reformama i evrointegracijama
Serbian News Media pre 2 satajoš 30 povezanih