Povezane vesti
"Doručkovala sam kao Novak Đoković" Devojka napravila obrok šampiona: Ispoštovala sam sve što je rekao i moram da priznam…
Kurir 07.08.2024
Najbolji sportista ikada Novak Đoković ima posebnu ishranu. Uspeo je da uradi ono o čemu su mnogi samo sanjali, a poslednje u nizu sotignuća je zlatna medalja na Olimpijskim igrama. Često ističe da su za veliki sportski uspeh krivi ishrana i treninzi… »
Doručkovala sam kao Novak Đoković: Ispoštovala sam sve što je rekao, sad moram da priznam istinu
Mondo 07.08.2024
Odlučila je da poštuje ishranu Novaka Đokovića i otkrila kako se oseća. Svi žele da znaju tajnu najboljeg tenisera sveta. Ishrana Novaka Đokovića samo je jedna od puzli slagalice koja mu je donela planetarni i istorijski uspeh. Jedna Marijana odlučila je… »
Vesti dana »

Viši sud u Novom Sadu: Ne opstruišemo vođenje istrage za pad nadstešnice
Ekapija pre 37 minutajoš 12 povezanih

Da li Tramp ima plan za Iran i Izrael? Koliko još mogu da traju međusobni napadi? Da li bi likvidacija ajatolaha Hamneija tek stvorila pakao na Bliskom istoku?
Kurir pre 58 minutajoš 162 povezane

Za tri dana otkriveno 626 vozača pod dejstvom alkohola, sutra celodnevna kontrola saobraćaja
Danas pre 38 minutajoš 12 povezanih

"Mašinski, sličan vozilu": Poslušajte kako je zvučao zvučni top u Beogradu 15. marta (video)
Pravda pre 8 satijoš 9 povezanih

Crvena zvezda još tri sezone, sigurno, član košarkaške Evrolige: Elita zadržala crveno-bele
Euronews pre 23 minutajoš 15 povezanih