Povezane vesti
Hitan apel građanima da daju krv
NoviSad.com 07.08.2024
Novi Sad – Zavod za transfuziju krvi Vojvodine apeluje na građane da hitno daju krv jer su izuzetno smanjene rezerve svih krvnih grupa. Kako kažu u Zavodu, iz istog razloga smanjena je i distribucija krvi prema klinikama i opštim bolnicama. – Pored… »
Hitan apel Zavoda za transfuziju: Potrebne sve krvne grupe
Moj Novi Sad 07.08.2024
Zavod za transfuziju krvi Vojvodine trenutno raspolaže izuzetno smanjenim rezervama krvi svih krvnih grupa pa je iz tog razloga smanjena i distribucija krvi prema klinikama i opštim bolnicama. – Pored povećanja broja davanja krvi za čak 1.800 jedinica u… »
Zavod za transfuziju krvi Vojvodine: Hitan poziv davaocima
RTV 07.08.2024
NOVI SAD - Zavod za transfuziju krvi Vojvodine trenutno raspolaže izuzetno smanjenim rezervama krvi svih krvnih grupa pa je smanjena i distribucija krvi prema klinikama i opštim bolnicama, navodi se u saopštenju. "Pored povećanja broja davanja krvi za… »
Vesti dana »
Emisija "Plenum" na Euronews Srbija: Kako je odluka o početku bombardovanja SRJ uticala na odluku o napadu na Iran?
Euronews pre 14 minutajoš 89 povezanih
Vreme danas: Pretežno oblačno, ponegde slaba kiša, temperatura do 19 stepeni
Nedeljnik pre 2 satajoš 25 povezanih
Nuklearna sila miri Trampa i Iran? "Spremni da budemo domaćini pregovora" Stigla objava iz Bele kuće, raketa sa 100 eksploziva pala u centar Tel Aviva (video)
Kurir pre 4 minutajoš 22 povezane
Putevi Srbije upozoravaju građane: "Ne otvarajte lažne SMS poruke sa ovim sadržajem"
NIN pre 39 minutajoš 17 povezanih
Vembanjama javno zapretio, na meti su Jokić i Šej: "Ja sam MVP" VIDEO
Nova pre 49 minutajoš 21 povezana