Повезане вести

Потпуни хаос у трци Елзана Бибића, тркачи падали један преко другог пред самим циљем

Потпуни хаос у трци Елзана Бибића, тркачи падали један преко другог пред самим циљем

Телеграф 07.08.2024
Невероватан финиш због ког су многи остали без финала. Српски атлетичлар Елзан Бибић, нажалост, није успео да се пласира у финале Олимпијских игара, јер је трку на 5.000 метара завршио као 14. од укупно 21 такмичара! Бибић је… »
Украјинац омогућио Србији да се нада још једној медаљи: Велике вести стигле из Париза

Украјинац омогућио Србији да се нада још једној медаљи: Велике вести стигле из Париза

Телеграф 07.08.2024
Сјајно! Нада последња умире! Српски рвач Мате Немеш наћи ће се у борби за медаљу на Олимпијским играма упркос томе што је у осмини финала поражен од Украјинца Парвиза Насибова. Управо је он нашем спортисти омогућио репасаж… »
Новопазарац Елзан Бибић није успео да се пласира у финале на Олимпијским играма у Паризу

Новопазарац Елзан Бибић није успео да се пласира у финале на Олимпијским играма у Паризу

Санџак пресс 07.08.2024
Елзан Бибић, талентовани атлетичар из Новог Пазара, није успео да се пласира у финале трке на 5000 метара на Олимпијским играма у Паризу. Иако је на почетку трке показао изузетну форму, завршио је на 14. месту са временом… »
Бибић претрчао 14 ривала, па у финишу остао без финала ОИ!

Бибић претрчао 14 ривала, па у финишу остао без финала ОИ!

Б92 07.08.2024
Српски атлетичар Елзан Бибић није успео да избори финале Олимпијских игара на 5000 метара. Бибић је без пласмана остао у суровом финишу у последњих 500 метара. Трку је завршио као 14. са временом 14:14,46 минута, пет секунди од… »
Ужасне вести за Србију! Један од главних фаворита за медаљу изгубио у осмини финала Олимпијских игара

Ужасне вести за Србију! Један од главних фаворита за медаљу изгубио у осмини финала Олимпијских игара

Вечерње новости 07.08.2024
Српски рвач Мате Немеш изгубио је у осмини финала Олимпијских игара. ФОТО: ЕПА Он је у категорији до 67 килограма поражен од Украјинца Парвиза Насибова резултатом 3:2. Водио је са 2:1 до последњих секунди, када је актуелни… »
Бибић без финала у трци на 5.000 м на ОИ

Бибић без финала у трци на 5.000 м на ОИ

Радио сто плус 07.08.2024
Он је квалификације завршио на 14. месту у својој групи резултатом 14:14,46 минута. Најбржи у групи био је Норвежанин Гиље Нарве Нордас временом 14:08,16 минута.… »
Бибић: "Све је било супер осим спремности за трку"

Бибић: "Све је било супер осим спремности за трку"

Б92 07.08.2024
Елзан Бибић није успео да се пласира у финале олимпијске трке на 5.000 метара. Бибић је био 14. у првој квалификационој трци, у којој је стартовао 21 атлетичар. Осам је прошло у финале, а Бибић је на крају признао да није био… »
Штета! Елзан Бибић без финала Олимпијских игара на 5000 метара

Штета! Елзан Бибић без финала Олимпијских игара на 5000 метара

Вечерње новости 07.08.2024
Репрезентативац Србије у атлетици Елзан Бибић није данас успео да се пласира у финале трке у дисциплини 5.000 метара на Олимпијским играма у Паризу. Фото: Н.Параушић Бибић је данас у првој квалификационој групи заузео 14. место… »
Елзан Бибић: Разочаран сам, очекивао сам финале, лоше сам спавао због буке и Олимпијском селу"

Елзан Бибић: Разочаран сам, очекивао сам финале, лоше сам спавао због буке и Олимпијском селу"

Телеграф 07.08.2024
Поручио је да се нада бољем резултату на ОИ 2028. Није Елзан Бибић успео да се пласира у финале Олимпијских игара, јер је трку на 5000 метара завршио као 14. у квалификацијама - мада се у једном тренутку пробио и до друге… »
Елзан Бибић без пласмана у финале Олимпијских игара у Паризу

Елзан Бибић без пласмана у финале Олимпијских игара у Паризу

Данас 07.08.2024
Српски атлетичар Елзан Бибић није успео да избори место у финалу трке на 5000 метара на Олимпијским играма у Паризу. У он је првој квалификационој групи заузео 14. позицију, а у финале је прошло осам најбржи такмичара. Бибић је… »

Вести дана »