Повезане вести
Хрватица била у Новом Саду па пала у тешку депресију! "Не могу да поднесем негативну енергију Загреба и ове намћоре!" (видео)
Курир 07.08.2024
Девојка из Хрватске провела је неколико дана у Новом Саду, по повратку у Загреб поделила је и утиске, а како каже "пала је у тешку депресију". "Јуче сам се након пет дана вратила из Новог Сада у Загреб и једино што могу да кажем… »
"Новосађани, шта пијете": Хрватица боравила у Србији пет дана па остала у шоку због Новог Сада: "Пала сам у тешку депресију"…
Блиц 07.08.2024
Једна Загрепчанка посетила је Нови Сад, где је провела пет дана, а потом је објавила видео са утисцима који је изазвао бројне реакције. Снимак је убрзо постао виралан, привукавши пажњу многих. Одушевљење "српском Атином" било… »
Хрватица провела 5 дана у Новом Саду, њен снимак пун утисака уздрмао све: "Упала сам у тешку депресију..."
Телеграф 07.08.2024
Видео је изазвао много реакција. Једна Загрепчанка посетила је Нови Сад у којем је провела чак пет дана, а онда је објавила видео са утисцима после којег нико није остао равнодушан. Снимак је врло брзо наишао на реакције многих… »
Вести дана »
Волстрит у једном дану изгубио више од 1.000 поена: Шта историја каже да следи после оваквог пада?
БизЛифе пре 55 минутајош 29 повезаних
Бивши градоначелник Сплита Жељко Керум ухапшен на концерту у Велој Луци
Бета пре 2 сатајош 26 повезаних
'Лепеза, вода и клима': Упозорење на топлотни талас у Србији и Босни и Херцеговини
BBC News пре 2 сатајош 26 повезаних
Мацут после гласања о неповерењу: Влада има подршку, настављамо истим темпом
Невсмакс Балканс пре 1 сатјош 21 повезана
Ватрена стихија гута Европу, на хиљаде евакуисано: Српски ватрогасци помажу, јак ветар отежава гашење
Мондо пре 40 минутајош 18 повезаних