Povezane vesti

Hrvatica bila u Novom Sadu pa pala u tešku depresiju! "Ne mogu da podnesem negativnu energiju Zagreba i ove namćore!" (video)

Hrvatica bila u Novom Sadu pa pala u tešku depresiju! "Ne mogu da podnesem negativnu energiju Zagreba i ove namćore!" (video)

Kurir 07.08.2024
Devojka iz Hrvatske provela je nekoliko dana u Novom Sadu, po povratku u Zagreb podelila je i utiske, a kako kaže "pala je u tešku depresiju". "Juče sam se nakon pet dana vratila iz Novog Sada u Zagreb i jedino što mogu da kažem, a to zna svako ko je… »
"Novosađani, šta pijete": Hrvatica boravila u Srbiji pet dana pa ostala u šoku zbog Novog Sada: "Pala sam u tešku…

"Novosađani, šta pijete": Hrvatica boravila u Srbiji pet dana pa ostala u šoku zbog Novog Sada: "Pala sam u tešku…

Blic 07.08.2024
Jedna Zagrepčanka posetila je Novi Sad, gde je provela pet dana, a potom je objavila video sa utiscima koji je izazvao brojne reakcije. Snimak je ubrzo postao viralan, privukavši pažnju mnogih. Oduševljenje "srpskom Atinom" bilo je toliko da je… »
Hrvatica provela 5 dana u Novom Sadu, njen snimak pun utisaka uzdrmao sve: "Upala sam u tešku depresiju..."

Hrvatica provela 5 dana u Novom Sadu, njen snimak pun utisaka uzdrmao sve: "Upala sam u tešku depresiju..."

Telegraf 07.08.2024
Video je izazvao mnogo reakcija. Jedna Zagrepčanka posetila je Novi Sad u kojem je provela čak pet dana, a onda je objavila video sa utiscima posle kojeg niko nije ostao ravnodušan. Snimak je vrlo brzo naišao na reakcije mnogih, a mnogi ljudi su… »

Vesti dana »