Povezane vesti
Oglasio se Novak: Majo, hvala ti za sve
B92 07.08.2024
Maja Ognjenović je u utorak odigrala poslednji meč u dresu reprezentacije Srbije, a na to je reagovao i Novak Đoković. Maja se od nacionalnog dresa oprostila na 40. rođendan, poručivši da je ovo bilo poslednje veliko takmičenje za nju. "Ovo je kraj… »
Zbogom i hvala na svemu, Maja Ognjenović završila reprezentativnu karijeru!
Sportske.net 07.08.2024
"Kraj je definitivno, zato što je došlo vreme za to. Uživala sam, bilo mi je prelepo, prezahvalna sam na svemu, na svim emocijama, na svakoj medalji, na svakom porazu, na svakoj naučenoj stvari. Svim sugračicama bivšim i sadašnjim, selektorima bivšim i… »
Odbojkašica Maja Ognjenović završila reprezentativnu karijeru
Radio 021 07.08.2024
Odbojkašica Maja Ognjenović rekla je da je završila reprezentativnu karijeru, posle eliminacije u četvrtfinalu olimpijskog turnira u Parizu i poraza od Italije. "Kraj je definitivno, zato što je došlo vreme za to. Uživala sam, bilo mi je prelepo… »
Vesti dana »
CIK u Prištini objavila konačne rezultate, osim za SL, članovi iz Samoopredeljenja bili protiv
RTV pre 1 satjoš 37 povezanih
Progovorili svedoci urušavanja stare zgrade u centru Beograda: "Odjednom smo videli ogroman oblak prašine"
Mondo pre 57 minutajoš 44 povezane
VIDEO: Naprednjaci postavili štandove širom Novog Sada, građani prave buku
Radio 021 pre 5 satijoš 7 povezanih
DR Kongo: Najmanje 200 ljudi poginulo u urušavanju rudnika koltana
N1 Info pre 7 satijoš 5 povezanih
Radnički odneo bod u Niš sa igračem manje, kiks Partizana na otvaranju prolećnog dela sezone
RTS pre 42 minutajoš 37 povezanih