Povezane vesti
Oglasio se Novak: Majo, hvala ti za sve
B92 07.08.2024
Maja Ognjenović je u utorak odigrala poslednji meč u dresu reprezentacije Srbije, a na to je reagovao i Novak Đoković. Maja se od nacionalnog dresa oprostila na 40. rođendan, poručivši da je ovo bilo poslednje veliko takmičenje za nju. "Ovo je kraj… »
Zbogom i hvala na svemu, Maja Ognjenović završila reprezentativnu karijeru!
Sportske.net 07.08.2024
"Kraj je definitivno, zato što je došlo vreme za to. Uživala sam, bilo mi je prelepo, prezahvalna sam na svemu, na svim emocijama, na svakoj medalji, na svakom porazu, na svakoj naučenoj stvari. Svim sugračicama bivšim i sadašnjim, selektorima bivšim i… »
Odbojkašica Maja Ognjenović završila reprezentativnu karijeru
Radio 021 07.08.2024
Odbojkašica Maja Ognjenović rekla je da je završila reprezentativnu karijeru, posle eliminacije u četvrtfinalu olimpijskog turnira u Parizu i poraza od Italije. "Kraj je definitivno, zato što je došlo vreme za to. Uživala sam, bilo mi je prelepo… »
Vesti dana »

Evropski lideri u sredu razgovaraju o Ukrajini uoči sastanka Trampa i Putina
Insajder pre 39 minutajoš 35 povezanih

Za Izrael i novinari legitimna meta – ubijena cela ekipa Al Džazire, među njima i dobitnik Pulicera
RTS pre 49 minutajoš 28 povezanih

Ratni veteran koji je pušten: Policajac mi je stao nogom na glavu, postoji snimak - nisu imali dokaz da sam uradio bilo koje delo
N1 Info pre 2 satajoš 18 povezanih

Požari u Crnoj Gori; Srbija uputila "kamov" kao pomoć u gašenju vatre
RTV pre 19 minutajoš 65 povezanih

Toplotni talas u Srbiji: visoke temperature, upozorenja i rizik od požara do 17. avgusta
RTV Novi Pazar pre 2 satajoš 62 povezane