Povezane vesti
FOTO: U Podgorici bilbord sa likom Novaka Đokovića i natpisom "Ponos Crne Gore"
Radio 021 07.08.2024
Bilbord sa likom Novaka Đokovića osvanuo je jutros u Podgorici. RTCG piše da je Đoković pre nekoliko dana osvojio olimpijsko zlato i da je nakon 24 grend slem titule ostvario i jedini do sada nedosanjan san "Ponos Crne Gore", piše na bilbordu, uz… »
Kad sam video naježio sam se, čuo sam i da ljudi aplaudiraju kad to vide: Crnogorci na nesvakidašnji način čestitali pobedu…
RINA 07.08.2024
Kad sam video naježio sam se, čuo sam i da ljudi aplaudiraju kad to vide: Crnogorci na nesvakidašnji način čestitali pobedu Đokoviću, lik srpskog tenisera i trobojka osvanuli na bilbordu u centru Podgorice (FOTO) Podgorica - Pobeda srpskog tenisera… »
Novak Đoković ponos Crne Gore!
Sport klub 07.08.2024
Novak Đoković je osvojio olimpijsko zlato, slavio je u finalu protiv Karlosa Alkaraza, stigao je do jedinog trofeja koji mu je nedostajao u vrhunskoj karijeri. Trijumf srpskog tenisera proslavljen je i u Crnoj Gori, a Novaku je posvećen i bilbord u… »
Vesti dana »
HLADNO JUTRO, SUNCE PRE PODNE, A ONDA NAOBLAČENJE: Evo kakvo nas vreme očekuje danas u Srbiji
Glas juga pre 25 minutajoš 20 povezanih
Netanjahu: ‘Evo me, živ sam; Trampa niko nije naterao na rat’
Južne vesti pre 35 minutajoš 15 povezanih
(VIDEO) Živ je Bogdan, sjajni Tristan, Dončić brojao do 60!
Sport klub pre 35 minutajoš 15 povezanih
Ako poremećaji u Ormuskom moreuzu potraju do kraja aprila, cene nafte dostižu istorijski maksimum
Politika pre 50 minutajoš 10 povezanih