Повезане вести

Понос Црне Горе у Подгорици освануо билборд са Ђоковићем (Фото)

Понос Црне Горе у Подгорици освануо билборд са Ђоковићем (Фото)

Дневник 07.08.2024
Како преноси РТЦГ, билборд са ликом Новака Ђоковића јутрос је освануо у Подгорици. "Понос Црне Горе", пише на билборду, уз фотографију Ђоковића и тробојку. РТЦГ подсећа да је Новак Ђоковић освојио злато на Олимпијским играма у… »
ФОТО: У Подгорици билборд са ликом Новака Ђоковића и натписом "Понос Црне Горе"

ФОТО: У Подгорици билборд са ликом Новака Ђоковића и натписом "Понос Црне Горе"

Радио 021 07.08.2024
Билборд са ликом Новака Ђоковића освануо је јутрос у Подгорици. РТЦГ пише да је Ђоковић пре неколико дана освојио олимпијско злато и да је након 24 гренд слем титуле остварио и једини до сада недосањан сан "Понос Црне Горе"… »
Кад сам видео најежио сам се, чуо сам и да људи аплаудирају кад то виде: Црногорци на несвакидашњи начин честитали победу…

Кад сам видео најежио сам се, чуо сам и да људи аплаудирају кад то виде: Црногорци на несвакидашњи начин честитали победу…

РИНА 07.08.2024
Кад сам видео најежио сам се, чуо сам и да људи аплаудирају кад то виде: Црногорци на несвакидашњи начин честитали победу Ђоковићу, лик српског тенисера и тробојка осванули на билборду у центру Подгорице (ФОТО) Подгорица -… »
Новак Ђоковић понос Црне Горе!

Новак Ђоковић понос Црне Горе!

Спорт клуб 07.08.2024
Новак Ђоковић је освојио олимпијско злато, славио је у финалу против Карлоса Алкараза, стигао је до јединог трофеја који му је недостајао у врхунској каријери. Тријумф српског тенисера прослављен је и у Црној Гори, а Новаку је… »

Вести дана »