Повезане вести
Вилагош жали због финала: "Нисам показала шта могу, али идем још јаче!"
Спортске.нет 07.08.2024
Српска атлетичарка Адриана Вилагош изјавила је данас да осећа жал што није успела да избори пласман у финале Олимпијских игара у дисциплини бацање копља. "Нисам бацала како сам замислила. Нисам могла технички да се "саставим… »
Вилагош: Жалим, али идемо даље
Спортски журнал 07.08.2024
Српска рекордера у бацању копља утучена после неуспеха у квалификацијама. Српска атлетичарка Адриана Вилагош жали што није успела да избори пласман у финале ОИ у бацању копља. - Нисам бацала како сам замислила, нити могла… »
Вилагош: Нисам успела да покажем шта могу
Данас 07.08.2024
Српска атлетичарка Адриана Вилагош изјавила је данас да осећа жал што није успела да избори пласман у финале Олимпијских игара у дисциплини бацање копља. „Нисам бацала како сам замислила. Нисам могла технички да се „саставим… »
Нисам се саставила сама са собом, много ми је жао: Речи Адриане Вилагош након што је остала без пласмана у финале!
Курир 07.08.2024
Српска бацачица копља Адриана Вилагош није успела да се пласира у финале ове дисциплине на Олимпијским играма у Паризу. Млада Адриана Вилагош није крила разочарење после лошег резултата. Најбољи хитац Српкиње био је 60.49… »
Вести дана »
Мали на форуму БЕЛТАЛКС: Србија више него удвостручила БДП по глави становника
НИН пре 12 минутајош 18 повезаних
Стабилно време уз честу маглу широм Србије: детаљна прогноза за 9. децембар
Глас југа пре 2 сатајош 17 повезаних
Браво за Горњи Милановац: Мештани који не баратају онлине платформама могу своје објекте легализовати у сеоским месним заједницама (ФОТО)
РИНА пре 57 минутајош 30 повезаних