Povezane vesti

Vilagoš žali zbog finala: "Nisam pokazala šta mogu, ali idem još jače!"

Vilagoš žali zbog finala: "Nisam pokazala šta mogu, ali idem još jače!"

Sportske.net 07.08.2024
Srpska atletičarka Adriana Vilagoš izjavila je danas da oseća žal što nije uspela da izbori plasman u finale Olimpijskih igara u disciplini bacanje koplja. "Nisam bacala kako sam zamislila. Nisam mogla tehnički da se "sastavim. Osećam žal, ali… »
Vilagoš: Žalim, ali idemo dalje

Vilagoš: Žalim, ali idemo dalje

Sportski žurnal 07.08.2024
Srpska rekordera u bacanju koplja utučena posle neuspeha u kvalifikacijama. Srpska atletičarka Adriana Vilagoš žali što nije uspela da izbori plasman u finale OI u bacanju koplja. - Nisam bacala kako sam zamislila, niti mogla tehnički da se… »
Vilagoš: Nisam uspela da pokažem šta mogu

Vilagoš: Nisam uspela da pokažem šta mogu

Danas 07.08.2024
Srpska atletičarka Adriana Vilagoš izjavila je danas da oseća žal što nije uspela da izbori plasman u finale Olimpijskih igara u disciplini bacanje koplja. „Nisam bacala kako sam zamislila. Nisam mogla tehnički da se „sastavim. Osećam žal, ali… »
Nisam se sastavila sama sa sobom, mnogo mi je žao: Reči Adriane Vilagoš nakon što je ostala bez plasmana u finale!

Nisam se sastavila sama sa sobom, mnogo mi je žao: Reči Adriane Vilagoš nakon što je ostala bez plasmana u finale!

Kurir 07.08.2024
Srpska bacačica koplja Adriana Vilagoš nije uspela da se plasira u finale ove discipline na Olimpijskim igrama u Parizu. Mlada Adriana Vilagoš nije krila razočarenje posle lošeg rezultata. Najbolji hitac Srpkinje bio je 60.49 metara, koji je bacila u… »

Vesti dana »