Povezane vesti
Vilagoš žali zbog finala: "Nisam pokazala šta mogu, ali idem još jače!"
Sportske.net 07.08.2024
Srpska atletičarka Adriana Vilagoš izjavila je danas da oseća žal što nije uspela da izbori plasman u finale Olimpijskih igara u disciplini bacanje koplja. "Nisam bacala kako sam zamislila. Nisam mogla tehnički da se "sastavim. Osećam žal, ali idemo… »
Vilagoš: Žalim, ali idemo dalje
Sportski žurnal 07.08.2024
Srpska rekordera u bacanju koplja utučena posle neuspeha u kvalifikacijama. Srpska atletičarka Adriana Vilagoš žali što nije uspela da izbori plasman u finale OI u bacanju koplja. - Nisam bacala kako sam zamislila, niti mogla tehnički da se sastavim… »
Vilagoš: Nisam uspela da pokažem šta mogu
Danas 07.08.2024
Srpska atletičarka Adriana Vilagoš izjavila je danas da oseća žal što nije uspela da izbori plasman u finale Olimpijskih igara u disciplini bacanje koplja. „Nisam bacala kako sam zamislila. Nisam mogla tehnički da se „sastavim. Osećam žal, ali idemo… »
Nisam se sastavila sama sa sobom, mnogo mi je žao: Reči Adriane Vilagoš nakon što je ostala bez plasmana u finale!
Kurir 07.08.2024
Srpska bacačica koplja Adriana Vilagoš nije uspela da se plasira u finale ove discipline na Olimpijskim igrama u Parizu. Mlada Adriana Vilagoš nije krila razočarenje posle lošeg rezultata. Najbolji hitac Srpkinje bio je 60.49 metara, koji je bacila u… »
Vesti dana »

Počelo uklanjanje bombe iz Drugog svetskog rata kod Beograda na vodi
Sputnik pre 15 minutajoš 11 povezanih

Putnička motorna vozila na Batrovcima čekaju tri sata, na Horgošu 90 minuta
Insajder pre 15 minutajoš 5 povezanih

Međedović preslišao Amerikanca – debakl Kecmanovića u Sinsinatiju
Sputnik pre 50 minutajoš 9 povezanih