Повезане вести

Мимовић: "Опуштенији сам, драго ми је што напредујем са вршњацима"

Мимовић: "Опуштенији сам, драго ми је што напредујем са вршњацима"

Спортске.нет 07.08.2024
Десни бек Црвене звезде Огњен Мимовић рекао је да му је ова сезона умногоме другачија него ли претходна. Искуство које је Мимовић добио прошле сезоне је од непроцењивог значаја. Играће још више у актуелној кампањи. Додуше, то… »
Имамо формулу за успех у Црвеној звезди: Млади дефанзивац се огласио и открио шта га посебно радује на Маракани

Имамо формулу за успех у Црвеној звезди: Млади дефанзивац се огласио и открио шта га посебно радује на Маракани

Мондо 07.08.2024
Огњен Мимовић огласио се пред меч са Новим Пазаром. Црвена звезда игра против Новог Пазара у суботу од 20 часова. Урадиће све да на "Маракани" упише трећу победу и да се искупи за кикс против Младости из Лучана (2:2). Један од… »
Звездин бек оптимиста пред Нови Пазар: "Очекујем добру партију, увек се радујем пуној Маракани"

Звездин бек оптимиста пред Нови Пазар: "Очекујем добру партију, увек се радујем пуној Маракани"

Телеграф 07.08.2024
Он је поручио да му доста значе савети тренера и старијих саиграча. Фудбалер Црвене звезде Огњен Мимовић изјавио је данас да се радује предстојећој утакмици против Новог Пазара у четвртом колу Суперлиге Србије. Фудбалери Звезде… »
Мимовић је спреман за Нови Пазар и делије: Фокус на Суперлигу, а онда напад на Лигу шампиона!

Мимовић је спреман за Нови Пазар и делије: Фокус на Суперлигу, а онда напад на Лигу шампиона!

Курир 07.08.2024
Фудбалери Црвене звезде у суботу од 20.00 часова дочекују Нови Пазар, а неко ко полако постаје стандардан првотимац је талентовани Огњен Мимовић, још један изданак црвено-беле академије. - Радујем се свакој новој утакмици… »

Вести дана »