Povezane vesti
Tramp: Napuniću strateške rezerve nafte ako osvojim novi mandat u Beloj kući
Telegraf 07.08.2024
Zalihe su ispražnjene zbog povećane prodaje nakon ruske invazije na Ukrajinu. Republikanski predsednički kandidat i bivši predsednik SAD Donald Tramp izjavio je danas da će napuniti američke strateške rezerve nafte ako bude izabran za još jedan mandat u… »
IndeksOnline 07.08.2024
VAŠINGTON – Republikanski predsednički kandidat i bivši predsednik SAD Donald Tramp izjavio je danas da će napuniti američke strateške rezerve nafte ako bude izabran za još jedan mandat u Beloj kući u novembru. “Punio sam (rezerve) na nivoima koje… »
“Ako osvojim novi mandat…”: Još jedno obećanje Donalda Trampa!
Vesti online 07.08.2024
Republikanski predsednički kandidat i bivši predsednik SAD Donald Tramp izjavio je danas da će napuniti američke strateške rezerve nafte ako bude izabran za još jedan mandat u Beloj kući u novembru. – Punio sam (rezerve) na nivoima koje nikada ranije… »
Euronews 07.08.2024
Republikanski predsednički kandidat i bivši predsednik SAD Donald Tramp izjavio je danas da će napuniti američke strateške rezerve nafte ako bude izabran za još jedan mandat u Beloj kući u novembru. "Punio sam (rezerve) na nivoima koje nikada ranije… »
Vesti dana »
Slučaj maltretiranja studentkinje FDU, mogao bi da se okonča bez utvrđivanja krivične odgovornosti policije (VIDEO)
Insajder pre 1 satjoš 44 povezane
BLOG UŽIVO "Ovo je osveta političara onima koji neće ćutati kad korupcija ubija": Profesesori podsetili da je danas 400 dana otkako studenti traže izbore
Nova pre 1 satjoš 25 povezanih
Iran izveo najopasniji napad, Tramp kipti od besa! Pljušte pretnje o zloslutnom odgovoru, a onda je usledio hladan tuš: "Nisi nadležan"
Blic pre 1 satjoš 26 povezanih
Obustavljen saobraćaj na auto-putu zbog sudara dva šlepera kod Šimanovaca
Beta pre 4 satijoš 41 povezana
VJT objavilo detaljnu analizu dokaza u slučaju Veselina Milića: Zašto je odbačen deo krivične prijave
Newsmax Balkans pre 3 minutajoš 19 povezanih