Povezane vesti
Tramp: Napuniću strateške rezerve nafte ako osvojim novi mandat u Beloj kući
Telegraf 07.08.2024
Zalihe su ispražnjene zbog povećane prodaje nakon ruske invazije na Ukrajinu. Republikanski predsednički kandidat i bivši predsednik SAD Donald Tramp izjavio je danas da će napuniti američke strateške rezerve nafte ako bude izabran za još jedan… »
IndeksOnline 07.08.2024
VAŠINGTON – Republikanski predsednički kandidat i bivši predsednik SAD Donald Tramp izjavio je danas da će napuniti američke strateške rezerve nafte ako bude izabran za još jedan mandat u Beloj kući u novembru. “Punio sam (rezerve) na… »
“Ako osvojim novi mandat…”: Još jedno obećanje Donalda Trampa!
Vesti online 07.08.2024
Republikanski predsednički kandidat i bivši predsednik SAD Donald Tramp izjavio je danas da će napuniti američke strateške rezerve nafte ako bude izabran za još jedan mandat u Beloj kući u novembru. – Punio sam (rezerve) na nivoima koje nikada… »
Euronews 07.08.2024
Republikanski predsednički kandidat i bivši predsednik SAD Donald Tramp izjavio je danas da će napuniti američke strateške rezerve nafte ako bude izabran za još jedan mandat u Beloj kući u novembru. "Punio sam (rezerve) na nivoima koje nikada… »
Vesti dana »

"Svi su s teškim povredama opasnim po život" Dr Stojičić o najnovijem stanju povređenih iz Kočana smeštenih u Urgentni centar
Kurir pre 16 minutajoš 46 povezanih

Studenti i građani pokušali da blokiraju novosadsku skupštinu uoči sednice
Slobodna Evropa pre 22 minutajoš 29 povezanih

BLISKOISTOČNI SUKOB: Broj poginulih u izraelskim napadima na Gazu porastao na 308; Liban i Sirija dogovorili prekid vatre
RTV pre 22 minutajoš 19 povezanih

Novosadski studenti pokušali da blokiraju Skupštinu grada, policija ih napala
Insajder pre 47 minutajoš 9 povezanih