Повезане вести
Трамп: Напунићу стратешке резерве нафте ако освојим нови мандат у Белој кући
Телеграф 07.08.2024
Залихе су испражњене због повећане продаје након руске инвазије на Украјину. Републикански председнички кандидат и бивши председник САД Доналд Трамп изјавио је данас да ц́е напунити америчке стратешке резерве нафте ако буде… »
ИндексОнлине 07.08.2024
ВАШИНГТОН – Републикански председнички кандидат и бивши председник САД Доналд Трамп изјавио је данас да ц́е напунити америчке стратешке резерве нафте ако буде изабран за још један мандат у Белој куц́и у новембру. “Пунио сам… »
“Ако освојим нови мандат…”: Још једно обећање Доналда Трампа!
Вести онлине 07.08.2024
Републикански председнички кандидат и бивши председник САД Доналд Трамп изјавио је данас да ц́е напунити америчке стратешке резерве нафте ако буде изабран за још један мандат у Белој куц́и у новембру. – Пунио сам (резерве) на… »
Еуроневс 07.08.2024
Републикански председнички кандидат и бивши председник САД Доналд Трамп изјавио је данас да ц́е напунити америчке стратешке резерве нафте ако буде изабран за још један мандат у Белој куц́и у новембру. "Пунио сам (резерве) на… »
Вести дана »

Уживо Зеленски се још Нада томахавку, док Руси бацају прву навођену ваздушну бомбу на харков!
Ало пре 1 сатјош 23 повезане

После хладног јутра, у већем делу земље сунчано, до 18 степени
Нови магазин пре 2 сатајош 22 повезане

Ово је Душко који је погинуо у бресници: Огласио се његов познаник: "Продавао је прасиће, био је добар човек и домаћин"
Блиц пре 4 минутајош 43 повезане