Повезане вести
Емотиван призор из ниша: Мали Жељко никад срећнији са мајком о оцем, Миљана и Иван не скидају осмехе са лица, а ево шта је…
Блиц 07.08.2024
Кулићи су недавно на мору прославили рођендан малог Жељка, а након што су се вратили са одмора, дечаков отац Иван Маринковић отишао је у Ниш како би провео време са сином. Наиме, Иван и Миљана закопали су ратне секире, те су… »
Помирили се Иван и Миљана: Она ми је све опростила, бићу код ње у Нишу, каже Маринковић
Свет & Скандал 07.08.2024
Иван Маринковић и Миљана Кулић се помирили Бивши ријалити пар Иван Маринковић и Миљана Кулић на радост њиховог сина Жељка пружили су једно другом руку помирења. Иван је у емисији “Народ пита” најавио одлазак у Ниш, а сада је… »
"Све ми је опростила": Иван Маринковић о одласку у Ниш да види сина Жељка: Поменуо и Марију
Блиц 07.08.2024
Иван Маринковић отишао је у Ниш, како би провео време са сином Жељком, ког је добио из везе са Миљаном Кулић. Иван је тако на свом Инстаграму поделио видео снимак на којем говори о овој својој одлуци. - Успоставили смо контакт… »
Шок! Иван прелази у Ниш код кулића Преокрет, Маринковић се огласио и открио детаље помирења
Ало 07.08.2024
Иван је признао да су сели и поразговарали о свему, а пала је и одлука. Иван Маринковић пре неколико дана открио је да су се односи између њега и Миљане Кулић поправили. Он је истакао да ускоро планира да посети сина Жељка, а… »
"Све ми је опростила, бићу неко време код њих" Иван Маринковић о помирењу са Миљаном: То је било логично и најпаметније!
Курир 07.08.2024
Многе је изненадила вест да је Иван Маринковић изгладио односе са члановима породице Кулић. Иван је отишао у Ниш како би поново био уз свог наследника, баш како је и најавио у емисији "Народ пита". Маринковић је данас на свом… »
"Све ми је опростила!" Иван Маринковић о одласку у Ниш: Биће уз сина неко време, а о Миљани и Марији каже...
Телеграф 07.08.2024
Препоручујемо. Многе је изненадила вест да је Иван Маринковић изгладио односе са члановима породице Кулић, а све то како би обновио контакт са сином Жељком. Иван је отишао у Ниш како би поново био уз свог наследника, баш како је… »
Вести дана »
Почиње пријава нелегалних објеката, дигитална платформа отворена у 4.00 - какав је поступак
Нови магазин пре 43 минутајош 22 повезане
Сукоби на граници између Тајланда и Камбоџе, један тајландски војник погинуо, четири рањена
Бета пре 18 минутајош 21 повезана
Јокићев „тачдаун“ за неверицу: Један потез који је оставио НБА у шоку! (видео)
Хот спорт пре 18 минутајош 19 повезаних
Гушиће нас ниски облаци и магла: Биће ово дан пун атмосферских преокрета
Дневник пре 1 сатјош 14 повезаних