Povezane vesti
Održana sednica Saveta za nacionalne manjine, iz budžeta izdvojeno 30 miliona dinara
Euronews 07.08.2024
Predlog programa za dodelu sredstava iz Bužetskog fonda za nacionalne manjine, za koji su sredstva obezbeđena iz budžeta Srbije i iznose 30 miliona dinara, usvojen je danas na sednici Saveta za nacionalne manjine, saopštilo je Ministarstvo za ljudska i… »
Prihvaćeni simboli i nacionalni praznici bošnjačke, slovenačke, goranske i drugih manjina u Srbiji
Radio 021 07.08.2024
Savet Srbije za nacionalne manjine je prihvatio nacionalne simbole i praznike koje su podneli predstavnici organizacija više nacionalnih manjina. Prihvaćeni su simboli i praznici bošnjačke, goranske, nemačke, romske, slovenačke, ukrajinske i češke… »
Prihvaćeni simboli i praznici nekoliko nacionalnih manjina u Srbiji
Novi magazin 07.08.2024
Savet Srbije za nacionalne manjine je danas prihvatio nacionalne simbole i praznike koje su podneli predstavnici organizacija bošnjačke, goranske, nemačke, romske, slovenačke, ukrajinske i češke nacionalne manjine. Kako je saopšteno, na sednici Saveta… »
Vesti dana »
Tramp naređuje Kijevu: Zelenski mora da prihvati plan, a ako mu se ne sviđa...
Večernje novosti pre 39 minutajoš 52 povezane
RGZ: Katastar postupa u skladu sa zakonom, ne odlučujumo mi o ukidanju zaštite
Beta pre 4 satijoš 27 povezanih
Uživo Putin obukao uniformu, stigao u ratnu zonu Situacija na frontu katastrofalna, mrtvi se broje u stotinama hiljada
Alo pre 1 satjoš 86 povezanih
Dobričanin: Ne iznenađuje presuda apelacije u slučaju "Ribnikar" da se ponovi suđenje
Euronews pre 1 satjoš 36 povezanih
Obradović: Bio sam šokiran kad sam čuo da Parker neće igrati
Sport klub pre 28 minutajoš 30 povezanih