Повезане вести

"У шоку сам: Ученик ме ударао у лице, а САД ме тужи!" Професор којем је ђак нанео тешке повреде окрива за Курир језиве детаље…

"У шоку сам: Ученик ме ударао у лице, а САД ме тужи!" Професор којем је ђак нанео тешке повреде окрива за Курир језиве детаље…

Курир 07.08.2024
Малолетник М. Б. (16), који је оптужен да је 8. маја у средњој Техничкој школи "9. мај" у Бачкој Паланци брутално претукао бившег професора Слободана Зорића (65) и нанео му тешке повреде, у понедељак је преко адвоката тужио… »
"Ученик ме ударио у лице, а сад ме тужи": Огласио се професор из Бачке Паланке ког је претукао ђак

"Ученик ме ударио у лице, а сад ме тужи": Огласио се професор из Бачке Паланке ког је претукао ђак

Мондо 07.08.2024
Огласио се професор из Бачке Паланке ког тужи малолетник који га је претукао у школи. Малолетник, који је оптужен да је 8. маја у средњој Техничкој школи "9. мај" у Бачкој Паланци брутално претукао бившег професора Слободана… »
Почело суђење ученику који је претукао наставника у Бачкој Паланци: Следеће рочиште 21. августа

Почело суђење ученику који је претукао наставника у Бачкој Паланци: Следеће рочиште 21. августа

Радио 021 07.08.2024
Суђење шеснаестогодишњаку из Бачке Паланке, осумњиченом да је напао и тешко повредио професора, почело је у Вишем суду у Новом Саду. Младић је ухапшен због сумње да је 8. маја напао 65-годишњег наставника Техничке школе "9… »

Вести дана »