Povezane vesti
"U šoku sam: Učenik me udarao u lice, a SAD me tuži!" Profesor kojem je đak naneo teške povrede okriva za Kurir jezive detalje…
Kurir 07.08.2024
Maloletnik M. B. (16), koji je optužen da je 8. maja u srednjoj Tehničkoj školi "9. maj" u Bačkoj Palanci brutalno pretukao bivšeg profesora Slobodana Zorića (65) i naneo mu teške povrede, u ponedeljak je preko advokata tužio nesrećnog čoveka, žaleći se… »
"Učenik me udario u lice, a sad me tuži": Oglasio se profesor iz Bačke Palanke kog je pretukao đak
Mondo 07.08.2024
Oglasio se profesor iz Bačke Palanke kog tuži maloletnik koji ga je pretukao u školi. Maloletnik, koji je optužen da je 8. maja u srednjoj Tehničkoj školi "9. maj" u Bačkoj Palanci brutalno pretukao bivšeg profesora Slobodana Zorića (65) i naneo mu teške… »
Počelo suđenje učeniku koji je pretukao nastavnika u Bačkoj Palanci: Sledeće ročište 21. avgusta
Radio 021 07.08.2024
Suđenje šesnaestogodišnjaku iz Bačke Palanke, osumnjičenom da je napao i teško povredio profesora, počelo je u Višem sudu u Novom Sadu. Mladić je uhapšen zbog sumnje da je 8. maja napao 65-godišnjeg nastavnika Tehničke škole "9. maj" iz Bačke Palanke i… »
Vesti dana »

Vasiljević: Više od 126.000 građana na skupovima “Protiv blokada”, bez incidenata uprkos pokušajima opstrukcije
Serbian News Media pre 6 minutajoš 33 povezane

Okupljanja protiv blokada širom Srbije: Vučić u Borči, u Vranju razvijena "trobojka" dugačka 100 metara
Euronews pre 16 minutajoš 26 povezanih

Da li je Amerika ostala bez slobode govora?! Sve protiv Trampa strogo cenzurisano, vanredno stanje za prisustvo na finalu US Opena! Dončić se oglasio posle pobede turnira: Jasna poruka nakon strašne partije!
Hot sport pre 16 minutajoš 34 povezane

Srbija eliminisana od Finske u osmini finala Evrobasketa 2025 uz kritike i povratak ekipe u Srbiju
Naslovi.ai pre 4 satijoš 94 povezane