Повезане вести
Надал објавио да неће играти на Ју-Ес опену
Политика 07.08.2024
Шпански тенисер Рафаел Надал објавио је вечерас да неће играти на Ју-Ес опену. „Одлучио сам да се нећу такмичити на овогодишњем Ју-Ес опену, месту где сам створио сјајне успомене. Недостајаће ми те посебне ноћне сесије у… »
Да ли је ово најава краја? Надал се огласио и донео велику одлуку, не игра УС Опен
Нова 07.08.2024
: Рафаел Надал (38) неће играти на овогодишњем УС Опену, званично је објављено на његовом профилу на друштвеним мрежама. Иако се такмичио на Олимпијским играма, где је у другом колу изгубио од Новака Ђоковића са 2:0, Надала… »
Надал не игра УС опен: Нисам 100% спреман
Спорт клуб 07.08.2024
Вишеструки грен слем шампион Рафаел Надал неће играти на овогодишњем УС опену, објавио је Шпанац у среду. Надал ће тако након Вимблдона пропустити други узастопни грем слем турнир. „Одлучио сам да се не такмичим на овогодишњем… »
Надал се повукао после пораза од Ђоковића: Рафа изненадио све, оставио дирљиву поруку
Мондо 07.08.2024
Рафаел Надал неће играти на УС опену, већ ће да се фокусира на Лејвер куп... Рафаел Надал изгубио је од Новака Ђоковића на Олимпијским играма, па онда и са Карлосом Алкаразом у дублу и неколико дана после свега тога донео је… »
Надал објавио да неће играти на Ју Ес опену
Спортски журнал 07.08.2024
Шпанац је трофеј у Њујорку освајао четири пута, последњи пут 2019. године. Шпански тенисер Рафаел Надал објавио је вечерас да неће играти на Ју Ес опену. - Одлучио сам да се нећу такмичити на овогодишњем Ју Ес Опену, месту где… »
Вести дана »

Временска прогноза за понедељак 15. септембар 2025: Током јутра слаба киша, температура до 27
Бета пре 5 сатијош 4 повезане

Београд у знаку Српских застава: Дан српског јединства биће обележен и у родном граду најпознатијег Солунца, Драгутина Матића (фото)
Блиц пре 1 сатјош 2 повезане

Про-палестинске демонстрације у Мадриду скратиле бициклистичку трку Вуелта кроз Шпанију, Израел љут
Бета пре 4 сатијош 3 повезане

Министарство спољних послова Румуније уложило протест амбасадору Русије због упада руског дрона
Данас пре 6 сатијош 2 повезане