Povezane vesti
Napadnut Branimir Nestorović: Vređali ga, psovali i gurali na protestu u Obrenovcu
Telegraf 08.08.2024
"Evo ga čovek koji je izdao Srbiju", samo je jedna od uvreda izrečenih na račun lidera pokreta "Mi - glas iz naroda" Lider pokreta "Mi - glas iz naroda", dr Branimir Nestorović napadnut je na protestu protiv litijuma u Obrenovcu. Na društvenim… »
(VIDEO) Branimira Nestorovića u Obrenovcu napali bivši članovi pokreta „Mi glas iz naroda“
Danas 08.08.2024
Branimir Nestorović i nekoliko članova pokreta „Mi snaga naroda“, napadnuti su sinoć na protestu protiv litijuma u Obrenovcu od strane par učesnika protesta. Kako je jedan od članova pokreta koji su prisustvovali incidentu, Borislav Antonijević… »
„Izdao si Srbiju, mogao si da promeniš vlast“. Besni građani se sukobili sa Nestorovićem na protestu protiv litijuma…
Nova 08.08.2024
: Doktor i narodni poslanik Branimir Nestorović sukobio se sa učesnicima protesta protiv iskopavanja litijuma u Obrenovcu. Branimir Nestorović je prisustvovao ovom protestu u Obrenovcu, kada mu je u jednom trenutku prišao građanin i počeo da ga… »
Branimir Nestorović napadnut na protestnom skupu protiv iskopavanja litijuma u Obrenovcu
NIN 08.08.2024
Lider pokreta "Mi - glas iz naroda" Branimir Nestorović napadnut je sinoć na protestu protiv iskopavanja litijuma u Obrenovcu. Na video-snimku objavljenom na društvenim mrežama može se videti kako mu jedan od učesnika protesta prilazi i izgovara… »
Napadnut Branimir Nestorović: Vređali ga na protestu u Obrenovcu, došlo do guranja (foto)
Blic 07.08.2024
Dr Branimir Nestorović napadnut je danas na protestu protiv litijuma u Obrenovcu. Na društvenim mrežama se pojavio i video-snimak, na kojem se vidi kako jedan od učesnika protesta prilazi Nestoroviću i govori: "Evo ga čovek koji je izdao Srbiju"… »
Vesti dana »
Razgovor Vučića i Trampa privukao veliku pažnju medija u regionu: Ovako se pisalo u Severnoj Makedoniji, Hrvatskoj, BiH, Rusiji, Albaniji, KiM...
Blic pre 1 satjoš 8 povezanih
Jovanović Ćuta pozvao na protest: Neće biti mira sve dok odgovorni ne odleže zasluženu robiju
Danas pre 4 satijoš 2 povezane
Košarkašice Srbije pobedile Ukrajinu u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo
Danas pre 2 satajoš 1 povezana
Optuženi za teško delo: Određeno zadržavanje odgovornim licima neregistrovanog doma u Vojki u kojem su stradale dve osobe
Blic pre 4 satijoš 1 povezana
"10 Vozila juri jedan crni automobil" Drama na ulicama Novog Beograda (video)
Kurir pre 1 satjoš 2 povezane