Повезане вести
Надал објавио да неће играти на УС опену
Вести онлине 08.08.2024
Шпански тенисер Рафаел Надал објавио је да неће играти на УС опену. “Одлучио сам да се нећу такмичити на овогодишњем УС опену, месту где сам створио сјајне успомене. Недостајаће ми те посебне ноћне сесије у Њујорку на ‘Ешу’… »
Да ли је време за пензију? Рафаел Надал не може више, објавио да не игра на последњем гренд слему у сезони
Вечерње новости 08.08.2024
Шпански тенисер Рафаел Надал објавио је да неће играти на Ју-Ес опену. ФОТО: Тањуг/АП - Одлучио сам да се нећу такмичити на овогодишњем Ју-Ес опену, месту где сам створио сјајне успомене. Недостајаће ми те посебне ноћне сесије… »
Рафаел Надал се повукао са Ју Ес опена: Не бих могао да пружим 100 одсто
Данас 08.08.2024
Шпански тенисер Рафаел Надал повукао се са Ју Ес опена, који почиње крајем месеца у Њујорку. „Одлучио сам да се ове године не такмичим на Ју Ес опену, месту на коме сам стекао сјајне успомене. Недостајаће ми електричне и… »
Надал одустао од УС опена!
Спортске.нет 08.08.2024
Шпански тенисер Рафаел Надал одлучио је да не учествује на овогодишњем УС опену. Надал је играо на недавно завршеним Олимпијским играма у Паризу у синглу и дублу, али није био на свом некадашњем нивоу. Сада је 38-годишњак који… »
Надал саопштио да неће играти на УС опену
Радио 021 08.08.2024
Шпански тенисер Рафаел Надал објавио је да неће играти на УС опену. "Одлучио сам да се нећу такмичити на овогодишњем УС опену, месту где сам створио сјајне успомене. Недостајаће ми те посебне ноћне сесије у Њујорку на Ешу, али… »
Вести дана »
Трамп критиковао Зеленског: Разочаран сам што украјински председник није прочитао амерички мировни предлог
Сербиан Невс Медиа пре 42 минутајош 30 повезаних
Е, па тако игра тата! Лука Дончић се вратио у Америку и разнео Филаделфију
Вечерње новости пре 7 минутајош 26 повезаних
Кишовито и магловито јутро у Србији, највиша дневна температура 12 степени
Глас Зајечара пре 57 минутајош 17 повезаних