Povezane vesti
"Ubila bih kolege koje nemaju ništa": Uhvatila muža s drugom ženom, pa sinu prepisala hotel i kuću na 4 sprata
Mondo 08.08.2024
Pevačica Nela Bijanić kaže da je godinama "ekstremno radila" kako bi obezbedila naslednika. Kada se priča o imovini domaćih estradnih umetnika, prednjače vile, kola i jahte, a pevačica Nela Bijanić može da se pohvali hotelom. Pevačica je priznala da je… »
"Ubila bih kolege koje sa 60 godina nemaju nešto svoje" Pevačica poseduje hotel, a sina častila kućom na 4 sprata: "Grcala…
Kurir 08.08.2024
Nela Bijanić ne krije da je vlasnica hotela, a da je kuću na četiri sprata prepisala sinu Oliveru. Nela je godinama vredno radila, te je priuštila sebi šta je želela. - Ja sam grcala za sve to, ja sam želela da stvorim! Ekstremno sam radila. I moj bivši… »
"Ubila bih kolege koje dožive 60 godina, a nemaju nešto svoje" Naša pevačica kupila hotel, a sinu prepisala kuću na 4 sprata…
Blic 08.08.2024
Pevačica Nela Bijanić ne krije da je vlasnica hotela, a da je kuću na četiri sprata prepisala sinu Oliveru. Nela je godinama vredno radila, te je priuštila sebi šta je želela. - Ja sam grcala za sve to, ja sam želela da stvorim! Ekstremno sam radila. I… »
Vesti dana »
VIDEO Najsmrtonosniji požar u Hongkongu od Drugog svetskog rata: Najmanje 55 mrtvih i 280 nestalih
Radio 021 pre 9 minutajoš 22 povezane
Selektor Alimpijević odredio 12 igrača za utakmicu protiv Švajcarske
Danas pre 40 minutajoš 24 povezane
(Foto) Ovo je čovek koji je upucao trampove gardiste! Radio za CIA, sve potvrdio šef špijunske agencije: Evo kako ga je Amerika angažovala u Avganistanu
Blic pre 14 minutajoš 17 povezanih
Sijarto: Saradnja Srbije i Mađarske na polju energetike je strateške prirode
Novi magazin pre 14 minutajoš 14 povezanih