Povezane vesti
Ćerka doktor nauka, sin diplomirao u Americi: Ko su deca Vere Matović - "Oni su moj ponos"
Večernje novosti 08.08.2024
VERA MATOVIĆ a suprugom harmonikašem Ratomirom Matovićem, uživa godinama u skladnom braku, a najviše radosti donela su im deca, ćerka Violeta i sin Miljan. Vera Matović - Ćerka mi je doktor nauka na temu “Terorizam”, živi u Beogradu. Sin je završio… »
Ćerka Vere Matović je doktor nauka, a sin je diplomirao u Americi: „Oni su moji ponos“
Nova 08.08.2024
: Pevačica Vera Matović izuzetno je ponosna na svoju decu, što je više puta isticala. Vera Matović sa suprugom harmonikašem Ratomirom Matovićem godinama uživa u skladnom braku, a najviše radosti donela su im deca, ćerka Violeta i sin Miljan. „Ćerka mi je… »
Ćerka doktor nauka, sin diplomirao u Americi: Ko su deca pevačice uz čiju pesmu se veselio Novak Đoković?
Mondo 08.08.2024
Pevačica Vera Matović otkrila i čime se bave. Pevačica Vera Matović sa suprugom harmonikašem Ratomirom Matovićem, živi u luksuznoj vili na Dedinju, koja je godinama bila predmet priče u medijima. Od cene do skupocenih slika pažnja javnosti je ubrzo… »
Vesti dana »
Marta Kos prenela Ani Brnabić zabrinutost EU zbog koraka vlasti Srbije da suzbiju nezavisno sudstvo
Beta pre 3 satajoš 29 povezanih
Užas kod Aleksinca: Osumnjičena otrovala pse pa ih bacila u bunar - sledi krivična prijava
Euronews pre 1 satjoš 38 povezanih
Sa Azvirtom potpisan ugovor za izgradnju brze saobraćajnice Bački Breg-Srbobran; Vučić: Prva deonica biće gotova za dve godine
RTV pre 2 satajoš 30 povezanih
Ministarstvo kulture: Požar na krovu paviljona Srbije u Veneciji izbio tokom renoviranja
Beta pre 7 satijoš 28 povezanih