Povezane vesti
Poznato stanje Nišlija oborenih na pešačkim prelazima u razmaku od sedam minuta
Gradski portal 018 08.08.2024
Dva pešaka, stara 65 i 74 godine, teško su povređena jutros u Nišu u razmaku manjem od 10 minuta. Nesreće su se desile da pešačkim prelazima na dve lokacije u gradu – prva nezgoda se desila na raskrsnici ulica Sremska i 21. maj, a samo sedam minuta… »
Na pešačkim prelazima oborena dva pešaka u roku od 10 minuta
Jugmedia 08.08.2024
Dva pešaka povređena su u razmaku od 10 minuta na dve odvojene lokacije u Nišu, kada su ih na pešačkim prelazima oborili automobili, saznaje Blic. Nišlija star star 74 godine oboren je u 9.10 sati na“zebri” u Sremskoj ulici kod Pošte, dok je deset minuta… »
Strahota u Nišu! U roku od 10 minuta dvoje teško povređeno u 2 saobraćajke
Telegraf 08.08.2024
Preporučujemo. Dva pešaka teško su povređena jutros u Nišu u razmaku manjem od 10 minuta, saznajemo u niškoj Hitnoj pomoći. „Muškarac star 66 godina zadobio je povrede glave pošto ga je vozilo oborilo na raskrsnici Sremske i Ulice 21. maj. Ta nezgoda… »
Vesti dana »
Advokat Žurić o slučaju Milić: Odluka tužilaštva očekivana, dokazi pokazuju da nije bio u restoranu prilikom ubistva
Euronews pre 1 minutjoš 34 povezane
Obustavljen saobraćaj na auto-putu zbog sudara dva šlepera kod Šimanovaca
Beta pre 1 satjoš 41 povezana
Vremenska prognoza Srbije: Toplo vreme sa lokalnim pljuskovima i najavom jačeg naoblačenja i grmljavinskih nepogoda
Naslovi.ai pre 52 minutajoš 37 povezanih
Ilić: Ponosan sam što ću biti trener Partizana, spreman sam za ono što me čeka
RTV pre 37 minutajoš 24 povezane
Pobunjeni univerzitet predao Ustavnom sudu inicijativu za ocenu ustavnosti sistema SPIRI
Radio 021 pre 3 satajoš 12 povezanih