Povezane vesti
Jel to moj tata?! Emotivni kadrovi malog Željka i Ivana sve rasplakali, Miljana u suzama
Alo 08.08.2024
Mališan je konačno sa majkom i ocem... Rijaliti igrač Ivan Marinković u poseti je Nišu kako bi proveo vreme sa svojim sinom Željkom. Ranije, Ivan nije imao blizak odnos sa malim Željkom, ali sada je odlučio da to promeni i zbliži se sa svojim… »
Porodica na okupu: Kakav trenutak Miljane, Ivana i Željka 6 godina kasnije! Podseća na scenu iz porodilišta
Telegraf 08.08.2024
Preporučujemo. Rijaliti igrač Ivan Marinković, nakon što je završio učešće u "Eliti", rešio je da se posveti sinu Željku, sa kojim godinama nije imao prisan odnos. Podsetimo, pre 6 godina, Miljana Kulić je na svet donela dečaka, kog je dobila… »
"Je l' to moj tata?" Scena malog Željka sa Ivanom će rasplakati mnoge, evo kako se ophodi prema njemu
Telegraf 08.08.2024
Preporučujemo. Rijaliti igrač Ivan Marinković posetio je Niš, kako bi vreme proveo sa svojim sinom Željkom. Poznato je da sa njim ranije nije imao blizak kontakt, što je sada rešio da promeni. Marinković se pomirio sa članovima porodice Kulić… »
Vesti dana »
"Umalo sam umro u prvom poluvremenu": Jokić progovorio o zdravstvenim problemima i lekovima
Mondo pre 50 minutajoš 11 povezanih
Vučić i kineski ambasador prisustvovali ispraćaju prvog direktnog leta kompanije Er Srbija za Šangaj
Danas pre 9 satijoš 7 povezanih
Pred današnju šetnju i blokadu raskrsnice, kragujevački srednjoškolci okupljaju se na Đačkom trgu
Glas Šumadije pre 44 minutajoš 1 povezana
Vučić danas sa zamenikom američkog državnog sekretara za upravljanje i resurse
RTV pre 39 minutajoš 2 povezane
Stanovnici ulice Mirka Milojkovića: Sve krater do kratera, kao da smo na Mescu (VIDEO)
Glas Šumadije pre 26 minutajoš 1 povezana