Povezane vesti
„Ona je moj fan“: Nakon što je Seka Aleksić brutalno isprozivala Desingericu stigao je i njegov odgovor
Nova 08.08.2024
: Seka Aleksić nedavno je kritikovala ponašanje Desingerice na sceni, a sada se oglasio on i otkrio kako gleda na celu situaciju. Dragomir Despić Desingerica često je na meti oštrih komentara zbog ponašanja na svojim nastupima. Seka Aleksić neretko… »
"Seka aleksić je moj fan" Desingerica odgovorio pevačici na komentare sa njegovog nastupa, neće joj biti svejedno
Kurir 08.08.2024
Dragomir Despić Desingerica često je na meti oštrih komentara zbog ponašanja na svojim nastupima. Desingerica ovog leta najviše nastupa u Crnoj Gori, a za domaće medije je otkrio kako reaguje na to što je predsednik "Slobodne Crne Gore" Vladislav… »
"Seka Aleksić je moj fan": Pevačica ga prozivala zbog pljuvanja devojci u usta, on joj žestoko odgovorio
Mondo 08.08.2024
Dragomir Despić Desingerica prokomentarisao buru koja se digla u Crnoj Gori povodom skandaloznih nastupa. Dragomir Despić Desingerica je poslednjih nedelja, zbog skandaloznih nastupa u Crnoj Gori, na meti oštrih komentara javnosti. Zbog pljuvanja u usta… »
Vesti dana »
Prebilič sa Jelenom Kleut: Nismo bili svesni razmera pritisaka na akademsku zajednicu u Srbiji
Insajder pre 2 satajoš 31 povezana
Vlada Srbije: Ukidaju se takse prilikom ulaska u NP Tara za vozila tablica UE i BB
Užice oglasna tabla pre 2 satajoš 42 povezane
Zelenski: Konstruktivni razgovori sa SAD i Rusijom, ubrzo mogući i novi sastanci
Beta pre 56 minutajoš 26 povezanih
Dok je Vavrinka pio pivo s direktorom AO, na tribinama je jedna devojka plakala kao kiša zbog njega
Telegraf pre 1 satjoš 91 povezana
Eleonora preživela požar u "klubu smrti": Objavila fotografije iz bolnice FOTO
B92 pre 11 minutajoš 33 povezane