Povezane vesti
Lepa Brena iza zatvorenih vrata Bivša kućna pomoćnica otkrila kako se pevačica ponašala prema njoj i njenoj porodici…
Dnevnik 08.08.2024
Lepa Brena sa suprugom Bobom Živojinovićem i sinovima živi u vili na Bežanijskoj kosi, a kućna pomoćnica koja je radila kod folk dive otkrila je kako se pevačica ponašala prema njoj. - Verujte mi, Brena je izuzetna žena. Ona je bila prema mojoj… »
Progovorila kućna pomoćnica koja je godinama radila kod Lepe Brene: Nikada joj neće zaboraviti jednu stvar
Blic 08.08.2024
Lepa Brena sa suprugom Bobom Živojinovićem i sinovima živi u vili na Bežanijskoj kosi, a kućna pomoćnica koja je radila kod folk dive otkrila je kako se pevačica ponašala prema njoj. - Verujte mi, Brena je izuzetna žena. Ona je bila prema mojoj… »
Sada cela nacija zna istinu o lepoj breni! Pevačicina bivša kućna pomoćnica progovorila: Otkrila privatne detalje...
Kurir 08.08.2024
Vesti dana »
Novi Beograd osvojio Kup Srbije, trener vaterpolista Zvezde kaže da „drugi vide zašto oni nisu uzeli trofej“
Danas pre 7 satijoš 1 povezana
Tramp imenovao oca svog zeta za ambasadora SAD u Francuskoj: "On je izvanredan poslovni lider"
Blic pre 2 satajoš 1 povezana
Sneg u Zapadnoj Srbiji, pokrivač i do metar visine: Apel vozačima na opreznu vožnju (VIDEO)
Danas pre 7 satijoš 1 povezana
Željko Obradović pred duplo kolo Evrolige: Igrači Partizana se raduju i uživaju
Danas pre 8 satijoš 1 povezana