Povezane vesti
Lepa Brena iza zatvorenih vrata Bivša kućna pomoćnica otkrila kako se pevačica ponašala prema njoj i njenoj porodici; Skromno…
Dnevnik 08.08.2024
Lepa Brena sa suprugom Bobom Živojinovićem i sinovima živi u vili na Bežanijskoj kosi, a kućna pomoćnica koja je radila kod folk dive otkrila je kako se pevačica ponašala prema njoj. - Verujte mi, Brena je izuzetna žena. Ona je bila prema mojoj porodici… »
Progovorila kućna pomoćnica koja je godinama radila kod Lepe Brene: Nikada joj neće zaboraviti jednu stvar
Blic 08.08.2024
Lepa Brena sa suprugom Bobom Živojinovićem i sinovima živi u vili na Bežanijskoj kosi, a kućna pomoćnica koja je radila kod folk dive otkrila je kako se pevačica ponašala prema njoj. - Verujte mi, Brena je izuzetna žena. Ona je bila prema mojoj porodici… »
Sada cela nacija zna istinu o lepoj breni! Pevačicina bivša kućna pomoćnica progovorila: Otkrila privatne detalje...
Kurir 08.08.2024
Vesti dana »
Nesreća u Hrvatskoj: Migrant nastradao u Savi, više od deset spašeno
BBC News pre 14 minutajoš 27 povezanih
Muškarac iz okoline Leskovca kamionom udario staricu van pešačkog prelaza, preminula u bolnici
Jugmedia pre 39 minutajoš 23 povezane
Lavrov: Pod određenim uslovima može doći do nacionalizacije NIS-a, uz saglasnost Rusije
Beta pre 14 minutajoš 21 povezana
Ruska PVO oborila gotovo 300 dronova tokom noći; GS UN usvojila ukrajinsku rezoluciju o Černobilju
RTS pre 1 satjoš 25 povezanih
Noćna žurka! Delije prodelifovale gracom: Danas okupljanje u centru grada i korteo do stadiona
Kurir pre 54 minutajoš 27 povezanih