Повезане вести

„Спасила ме Света Петка“: Сећате се Барбике из „Звезда Гранда“? Данас је плавуша, а ова трагедија јој је променила живот…

„Спасила ме Света Петка“: Сећате се Барбике из „Звезда Гранда“? Данас је плавуша, а ова трагедија јој је променила живот…

Нова 08.08.2024
: Сећате се Барбике из "Звезда Гранда"? Мушкарца који је желео да постане певачица, он је у међувремену променио надимак, али и свој идентитет. Пре скоро две деценије, Слободан Катанић појавио се у музичком такмичењу „Звезде… »
Барбика доживела тешку судбину! Након што јој је брат преминуо имала клиничку смрт, медији је сахранили, а она променила…

Барбика доживела тешку судбину! Након што јој је брат преминуо имала клиничку смрт, медији је сахранили, а она променила…

Курир 08.08.2024
Слободан Катанић се пре више од две деценије појавио у музичком такмичењу " Звезде Гранда" и представио се као Барбика. Слободан је променио своје име 2010. године и тада се поново појавио на аудицији под именом Сања. - Решила… »
Срце престало да ради: Чувена Барбика из "Звезда Гранда" доживела клиничку смрт: "То се десило након што ми је брат умро"

Срце престало да ради: Чувена Барбика из "Звезда Гранда" доживела клиничку смрт: "То се десило након што ми је брат умро"

Блиц 08.08.2024
Слободан Катанић се пре више од две деценије појавио у музичком такмичењу "Звезде Гранда" и представио се као Барбика. Слободан је променио своје име 2010. године и тада се поново појавио на аудицији под именом Сања. - Решила… »

Вести дана »