Povezane vesti
Hrvatska nabavlja nove tenkove
Vesti online 08.08.2024
Hrvatska je zvanično potvrdila da će nabaviti savremene tenkove, a u izboru koji je još otvoren, favorit je zasad nemački panter KF51, prenosi portal Balkanska bezbednosna mreža. Tenk je projekat firme “Rajnmetal”, koji je otvoren za ponude za učešće u… »
Mediji: Hrvatska nabavlja nove tenkove, favorit nemački Panter
Beta 08.08.2024
Hrvatska je zvanično potvrdila da će nabaviti savremene tenkove, a u izboru koji je još otvoren, favorit je za sada nemački Panter KF51, prenosi danas portal Balkanska bezbednosna mreža. Tenk je projekat firme Rajnmetal koji je otvoren za ponude za… »
Danas 08.08.2024
Hrvatska je zvanično potvrdila da će nabaviti savremene tenkove, a u izboru koji je još otvoren, favorit je za sada nemački Panter KF51, prenosi danas portal Balkanska bezbednosna mreža. Tenk je projekat firme Rajnmetal koji je otvoren za ponude za… »
N1 Info 08.08.2024
Podeli : Hrvatska je zvanično potvrdila da će nabaviti savremene tenkove, a u izboru koji je još otvoren, favorit je za sada nemački Panter KF51, prenosi portal Balkanska bezbednosna mreža. Tenk je projekat firme Rajnmetal koji je otvoren za ponude za… »
Vesti dana »
Memić: Zatražiću od Vlade Srbije pomoć za privrednike pogođene velikim požarom u Novom Pazaru
IndeksOnline pre 24 minutajoš 48 povezanih
(Mapa) Hitno se oglasio RHMZ! Jedan deo Srbije na udaru ledene kiše, snega i opasne poledice: Sutra se spremite na ovu nepogodu!
Blic pre 39 minutajoš 27 povezanih
(VIDEO) Zašto, Nole? Sreća, malo falilo do diskvalifikacije…
Sport klub pre 34 minutajoš 47 povezanih
Ostoja otkrio zašto nije hteo da se javi Željku Obradoviću na telefon: Da sam ja to uradio - nabili biste mi iglu u oko!
Kurir pre 39 minutajoš 24 povezane
Za rubriku "Verovali ili ne?" Partizan sa četiri različita trenera slavio u Evroligi ove sezone
Večernje novosti pre 2 satajoš 25 povezanih