Povezane vesti
"Životni cilj mi je da on više ne kroči u Belu kuću"
B92 08.08.2024
Bivša predsednica Predstavničkog doma američkog Kongresa, demokrata Nensi Pelosi, izjavila je da je njen životni cilj da Donald Tramp nikada više ne kroči u Belu kuću i da je morala da preduzme nešto i da je zato podržala povlačenje Bajdena iz… »
Nensi Pelosi: Životni cilj mi je da Tramp više ne kroči u Belu kuću
Politika 08.08.2024
VAŠINGTON - Bivša predsednica Predstavničkog doma američkog Kongresa, demokrata Nensi Pelosi, izjavila je da je njen životni cilj da republikanski predsednički kandidat Donald Tramp nikada više ne kroči u Belu kuću i da je morala da preduzme… »
Nensi Pelosi 9 puta lupila o sto zbog Trampa: Razbesneo je kao nikada pre, na jedno pitanje o Bajdenu nije htela da odgovori
Blic 08.08.2024
Bivša predsednica Predstavničkog doma američkog Kongresa, demokrata Nensi Pelosi, izjavila je da je njen životni cilj da republikanski predsednički kandidat Donald Tramp nikada više ne kroči u Belu kuću i da je morala da preduzme nešto i da je… »
Vesti online 08.08.2024
Bivša predsednica Predstavničkog doma američkog Kongresa, demokrata Nensi Pelosi, izjavila je da je njen životni cilj da republikanski predsednički kandidat Donald Tramp nikada više ne kroči u Belu kuću i da je morala da preduzme nešto i da je… »
RTV 08.08.2024
VAŠINGTON - Bivša predsednica Predstavničkog doma američkog Kongresa, demokrata Nensi Pelosi, izjavila je da je njen životni cilj da republikanski predsednički kandidat Donald Tramp nikada više ne kroči u Belu kuću i da je morala da preduzme… »
Vesti dana »
Bela kuća: Bajden će prisustvovati Trampovoj inauguraciji 20. januara
NIN pre 1 satjoš 30 povezanih
Upravnik zatvora: Vesiću pozlilo, prebačen u Institut u Sremskoj Kamenici
NIN pre 9 minutajoš 27 povezanih
VIDEO „Osramotili su nas, posle 16 mečeva ja da pričam o tome?“: Trener Denvera udario na Jokića, isprozivao čitav tim i opsovao
Nova pre 1 satjoš 18 povezanih
Lavrov: NATO je objavio prave namere – prešli su svaku granicu pristojnosti
Vesti online pre 1 satjoš 8 povezanih
Lazović (ZLF): Na jučerašnjoj sednici Skupštine videla se kriza u kojoj se država nalazi
Beta pre 2 satajoš 8 povezanih