Повезане вести
"Нисмо га ми бирали.... Не жалим се" Мајка Маје Огњеновић искрено о зету Дачи Икодиновићу: "То је њен избор"
Блиц 08.08.2024
Маја Огњеновић, која је била капитен одбојкашког тима Србије, на дан утакмице на Олимпијским играма напунила је 40 година и одиграла последњи меч у дресу репрезентације. Мајка Маје Огњеновић гостовала је једном приликом у… »
"Баш он да ми буде зет": Мајка Маје Огњеновић проговорила о Икодиновићу, поручила да јој га "није она бирала"
Мондо 08.08.2024
Мајка Маје Огњеновић, која се опростила од репрезентације на Олимпијским играма, открила и како је изгледало упознавање са зетом Дачом Икодиновићем. Маја Огњеновић, која је била капитен одбојкашког тима Србије, на дан утакмице… »
"Нисмо га ми бирали..." Мајка Маје Огњеновић проговорила о зету Дачи Икодиновићу и њиховом односу: То је био њен избор...
Курир 08.08.2024
Маја Огњеновић, која је била капитен одбојкашког тима Србије, на дан утакмице на Олимпијским играма напунила је 40 година и одиграла последњи меч у дресу репрезентације. Мајка Маје Огњеновић гостовала је једном приликом у… »
Након фијаска брака даче и нате, појавила се она: Маја се заувек опростила од репрезентације, а овако је украла срце…
Курир 08.08.2024
Капитен одбојкашког тима Србије, Маја Огњеновић на дан утакмице на ОИ напунила је 40 година и одиграла последњи меч у дресу репрезентације. Наш тим је завршио поразом што је одбојкашицу посебно погодило, те ју је уплакану тешио… »
Вести дана »

Трамп отказао састанак са Путином, САД увеле санкције руским компанијама Росњефт и Лукоил
НИН пре 16 минутајош 49 повезаних

Јовић слаб на отварању: Мајами поразом почео сезону, Тристан без икаквог учинка!
Хот спорт пре 40 минутајош 15 повезаних