Повезане вести
Олимпијске игре у Паризу 2024: Јаслице први пут на располагању спортисткињама које доје
BBC News 08.08.2024
Обезбеђен су и простори за мењање пелена, као и играоница, а ту је и систем резервација за оне којима су такве услуге најпотребније. „Много сам плакала док сам се возила аутобусом до Олимпијског села. „Само сам гледала видео… »
Олимпијске игре у Паризу 2024: Јаслице први пут на располагању спортисткињама које доје
Данас 08.08.2024
„Много сам плакала док сам се возила аутобусом до Олимпијског села. „Само сам гледала видео снимке и фотографије моје бебе. „Онда сам стигла тамо и једноставно нисам могла да спавам без ње“. Када је маратонка Алфин Тулимук… »
Блиц 08.08.2024
„Много сам плакала док сам се возила аутобусом до Олимпијског села. „Само сам гледала видео снимке и фотографије моје бебе. „Онда сам стигла тамо и једноставно нисам могла да спавам без ње". Када је маратонка Алфин Тулимук… »
НИН 08.08.2024
"Много сам плакала док сам се возила аутобусом до Олимпијског села. "Само сам гледала видео снимке и фотографије моје бебе. "Онда сам стигла тамо и једноставно нисам могла да спавам без ње". Када је маратонка Алфин Тулимук… »
Радио 021 08.08.2024
Обезбеђен су и простори за мењање пелена, као и играоница, а ту је и систем резервација за оне којима су такве услуге најпотребније. Алипхине Тулиамук Маратонки Алфин Тулимуки није било дозвољено да ћерка Зои буде са њом у… »
Вести дана »
Фон дер Лајен и Кошта после састанка с Вучићем: Желимо да видимо демократску Србију у ЕУ
Данас пре 5 сатијош 1 повезана
Европа се удружила, ускоро састанак 12 лидера ЕУ: Све очи упрте у Берлин, на столу је једна тема!
Курир пре 1 сатјош 1 повезана
Зеленски тражи од Америке: Не вршите притисак на нас око избора, то нам сада није потребно
Курир пре 1 сатјош 1 повезана