Povezane vesti
Olimpijske igre u Parizu 2024: Jaslice prvi put na raspolaganju sportistkinjama koje doje
NIN 08.08.2024
"Mnogo sam plakala dok sam se vozila autobusom do Olimpijskog sela. "Samo sam gledala video snimke i fotografije moje bebe. "Onda sam stigla tamo i jednostavno nisam mogla da spavam bez nje". Kada je maratonka Alfin Tulimuk krenula na Olimpijske igre u… »
Olimpijske igre u Parizu 2024: Jaslice prvi put na raspolaganju sportistkinjama koje doje
Radio 021 08.08.2024
Obezbeđen su i prostori za menjanje pelena, kao i igraonica, a tu je i sistem rezervacija za one kojima su takve usluge najpotrebnije. Aliphine Tuliamuk Maratonki Alfin Tulimuki nije bilo dozvoljeno da ćerka Zoi bude sa njom u Olimpijskom selu u Tokiju… »
Vesti dana »
Završen protest ispred zgrade Javnog servisa: Nakon zahteva studenata, RTS emitovao snimak incidenta tokom Dnevnika 2
Insajder pre 13 minutajoš 62 povezane
Incidenti kod Pravnog fakulteta – oboren muškarac tokom blokade raskrsnice, uhapšen vozač, protest ispred RTS-a
RTS pre 39 minutajoš 76 povezanih
Rukometaši Srbije svesni da su mogli više protiv Mađara: "Šteta zbog samo dva gola razlike"
Telegraf pre 9 minutajoš 38 povezanih
Direktor firme „Frigo Paun“ za Insajder: Hepatitis A potvrđen u miksu voća, inspekcijske kontrole u Srbiji već počele
Insajder pre 4 satijoš 27 povezanih