Повезане вести
Свом снагом против криминалаца и тајкуна Вучић: Уморио сам се од безочних лажи наших политичара, одговор следи вечерас (фото)…
Курир 08.08.2024
Председник Србије Александар Вучић поручује да се уморио од безочних лажи наших политичара и да им одговор следи вечерас. "Уморио сам се од безочних лажи наших политичара и спас потражио у шетњи са Шаркијем и Задом, које сам на… »
Вучић: Борићу се свом снагом против криминалаца и тајкуна који би да униште Србију
Политика 08.08.2024
Уморио сам се од безочних лажи наших политичара и спас потражио у шетњи са Шаркијем и Задом, које сам на поклон добио од принца Насера из Бахреина, објавио је председник Србије Александар Вучић. Како је најавио, он ће дати свој… »
Вучић поручио да се у Србији власт неће мењати на улицама: Мени је Србија све, никада је нећу напустити!
Телеграф 08.08.2024
Како је раније саопштио председник, он ће вечерас одговорити политичарима на безочне лажи које пласирају. Председник Србије Александар Вучић обратио се вечерас јавности путем свог Фејсбук профила, како је рекао, на другачији… »
Вучић: Неће бити рушења власти на улицама, насиљем се неће променити ништа - нигде не бежим
РТС 08.08.2024
Председник Србије Александар Вучић обратио се јавности преко свог Фејсбук профила и поручио да неће бити рушења власти на улицама. У Србији ће се власт бирати на изборима, а Србију да напустим никада нећу, истакао је Вучић… »
Вучић о руднику литијума: "Мени је Србија све. Никада нећу дозволити да се нити једно дете разболи" ВИДЕО
Б92 08.08.2024
Председник Републике Србије Александар Вучић обратио се јавности. "Драги народе, размишљао сам како да вам се обратим, да кажем неку лепу вест, и биће ових дана лепих вести," рекао је. Додао еј да је вечерас решио да се обрати… »
Вучић се вечерас обраћа јавности: Одговориће на безочне лажи које пласирају политичари ФОТО
Б92 08.08.2024
Председник Србије Александар Вучић обраћа се вечерас јавности на свом Фејсбук налогу. Како је раније саопштио председник, он ће вечерас одговорити политичарима на безочне лажи које пласирају. "Неће ме протерати и нећу да бежим… »
"Спас сам потражио са Шаркијем и Задом": Вучић каже да се уморио, па открио са ким је отишао у шетњу (фото)
Блиц 08.08.2024
Председник Александар Вучић објавио је на свом Инстаграм профилу како проводи своје слободно време са псима и упутио поруку "нашим политичарима". Вучић је поделио две фотографије на којима се види како шета псе. - Уморио сам се… »
Вечерас од 20 часова: Вучић се обраћа јавности путем званичног Фејсбук налога
Курир 08.08.2024
Председник Србије Александар Вучић обратиће се вечерас јавности. Вучић је најавио обраћање путем званичног Фејсбук налога. Председник је претходно поручио да се уморио од безочних лажи наших политичара и да им одговор следи… »
Вучић најавио одговоре на "лажи политичара": Неће ме протерати и нећу да бежим
Радио 021 08.08.2024
Председник Србије најавио је да "одговор на лажи наших политичара" следи вечерас. Како је написао на Инстаграму, уморио се од лажи. "Уморио сам се од безочних лажи наших политичара и спас потражио у шетњи са Шаркијем и Задом… »
Вучић се уморио, али вечерас одговара противницима
Данас 08.08.2024
Александар Вучић, председник Србије, поручио је да се уморио од безочних лажи наших политичара. Он је на профилу „Будућностсрбијеав“ на Инстаграму написао да им одговор следи вечерас. “Уморио сам се од безочних лажи наших… »
Огласио се Вучић: Уморио сам се од безочних лажи, одговор политичарима следи вечерас ФОТО
Б92 08.08.2024
Председник Србије Александар Вучић објавио на Инстаграм налогу "будуцностсрбијеав" фотографије како се након лажи политичара у Србији, одмара у шетњи. Наиме, председник је објавио две фотографије са Шаркијем и Задом, псима које… »
Вести дана »
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана
Зеленски објавио имена кандидата за новог шефа Кабинета, након оставке Андрија Јермака
Данас пре 3 сатајош 1 повезана
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана
Чучковић: Нови савски мост биће 3 пута већи од старог, "кртице" за копање метроа стижу ускоро
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана