Povezane vesti
Sa Noletom bih zaigrala kolce: Sandra Afrika otkrila šta bi pevala Đokoviću nakon osvojenog zlata na Olimpijskim igrama
Večernje novosti 08.08.2024
SANDRA AFRIKA ovo leto provodi u Crnoj Gori gde danju uživa, a noću ima nastupe. Foto Novosti Dok se većina njenih kolega žali da im je sezona propala, ona kaže da sa tim nema problema. Foto Novosti - Iskreno, ja sam prezadovoljna, meni je top tako… »
(Video) "sa Noletom bih zaigrala kolce": Sandra Afrika otkrila šta bi pevala Đokoviću nakon osvojenog zlata na Olimpijskim…
Blic 08.08.2024
Sandra Afrika ovo leto provodi u Crnoj Gori gde danju uživa, a noću ima nastupe. I dok se većina njenih kolega žali da im je sezona propala, ona kaže da sa tim nema problema. - Iskreno, ja sam prezadovoljna, meni je top tako da ne mogu da se žalim… »
Sandra Afrika želi jednu stvar da uradi sa Noletom! Priželjkuje da se desi ovo: Sa njim bih...
Kurir 08.08.2024
Sandra Afrika ovo leto provodi u Crnoj Gori gde danju uživa, a noću ima nastupe. I dok se većina njenih kolega žali da im je sezona propala, ona kaže da sa tim nema problema. - Iskreno, ja sam prezadovoljna, meni je top tako da ne mogu da se žalim… »
Vesti dana »
Vučić razgovarao sa Trampom: „On da napravi Ameriku velikom, a mi Srbiju pristojnom zemljom“ (VIDEO)
Danas pre 1 satjoš 7 povezanih
Jovanović Ćuta pozvao na protest: Neće biti mira sve dok odgovorni ne odleže zasluženu robiju
Danas pre 4 satijoš 2 povezane
Košarkašice Srbije pobedile Ukrajinu u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo
Danas pre 1 satjoš 1 povezana
"10 Vozila juri jedan crni automobil" Drama na ulicama Novog Beograda (video)
Kurir pre 51 minutajoš 2 povezane