Povezane vesti
Nataša Bekvalac se zbog ove operacije gorko kaje: Da imam vremeplov nikad ne bih to uradila
Nova 08.08.2024
: Nataša Bekvalac godinama važi za jednu od najatraktivnijih pevačica na estradi, ali nikad nije krila da je pojedine stvari na sebi korigovala. Sada se osvrnula na te odluke, te istakla da se pokajala što je povećavala grudi. Nataša Bekvalac ponosno… »
Nataša BEKVALAC se kaje zbog plastičnih zahvata: Imala negativno iskustvo - "Nikada to ne bih uradila, da imam vremeplov..."
Večernje novosti 08.08.2024
NATAŠA BEKVALAC važi za jednu od najlepših žena na domaćoj javnoj sceni, a o njenim estetskim zahvatima dosta se pričalo. Foto: ATA Images Nataša prilikom je otvoreno govorila o estetskim operacijama koje je imala i priznala da se gorko pokajala. -… »
Nataša Bekvalac se kaje zbog plastičnih zahvata! Imala negativno iskustvo: Nikada to ne bih uradila, da imam vremeplov...
Kurir 08.08.2024
Pevačica Nataša Bekvalac važi za jednu od najlepših žena na domaćoj javnoj sceni, a o njenim estetskim zahvatima dosta se pričalo. Nataša Bekvalac jednom prilikom je otvoreno govorila o estetskim operacijama koje je imala i priznala da se gorko pokajala… »
"Stalno su neke komplikacije": Nataša Bekvalac išla na estetsku operaciju, pa zažalila: "Kajem se, nikad to ponovo ne bih…
Blic 08.08.2024
Pevačica Nataša Bekvalac važi za jednu od najlepših žena na domaćoj javnoj sceni, a o njenim estetskim zahvatima dosta se pričalo. Nataša Bekvalac jednom prilikom je otvoreno govorila o estetskim operacijama koje je imala i priznala da se gorko pokajala… »
Vesti dana »

Vatrogasac povređen u eksploziji! Požar u Crnoj Gori "guta" sve pred sobom, meštani se hitno evakuišu: "Stanje je katastrofa, zahvaćene su kuće"
Blic pre 24 minutajoš 49 povezanih

Evo u koja dva grada u Srbiji je pakleno! Izmereno čak 39 stepeni, dok je na Kopaoniku drugo godišnje doba, tamo je 24!
Dnevnik pre 34 minutajoš 60 povezanih

Predstojeći samit Trampa i Putina na Aljasci: test za mir u Ukrajini i međunarodne reakcije
Naslovi.ai pre 3 satajoš 45 povezanih