Povezane vesti
Nemac otišao na odmor u Hrvatsku, pa sa porodicom preživeo pakao: "Moja majka je završila u bolnici, sestre bi je satima…
Blic 08.08.2024
Uve Idler, Nemac koji živi u Švajcarskoj, i njegova porodica veselili su se godišnjem odmoru u Omišu u Hrvatskoj, ali njihov odmor iz snova ubrzo se pretvorio u noćnu moru. Uve (33), njegova bivša devojka i majka Angelika (55) stigli su u rezervisani… »
"Naše letovanje u Hrvatskoj se pretvorilo u pakao" Iznajmili smeštaj, a onda se desila tragedija
Mondo 08.08.2024
Letovanje u Hrvatskoj se turisti iz Nemačke pretvorilo u pakao. Uve Idler, Nemac koji živi u Švajcarskoj, i njegova porodica su se radovali godišnjem odmoru u Omišu, ali se njihov odmor iz snova ubrzo pretvorio u noćnu moru. Uve (33), njegova bivša… »
Vesti dana »
Vučić posle razgovora sa Bin Zajedom: Već znam ko će biti partner NIS-a
RTS pre 45 minutajoš 37 povezanih
Sudije pozvale Skupštinu da odustane od razmatranja izmena pravosudnih zakona po hitnom postupku
Beta pre 1 satjoš 53 povezane
Svi predsednikovi savetnici: Ko je sve pomagao Vučiću „spolja“, od Guzenbauera do „kriminalca u bekstvu“ Ajnhorna
Danas pre 16 satijoš 2 povezane
"Probudili su me u 3.15, zvao sam je": Vučić se oglasio zbog napada na Bekutu u Čačku
Mondo pre 20 minutajoš 43 povezane