Povezane vesti
Savić o 100 dana rada Vlade Srbije: Nisam nezadovoljan u ekonomskom smislu, moglo je bolje
Biznis.rs 08.08.2024
litijum sam po sebi nije problem, već kompanija Rio Tinto. Profesor Ekonomskog fakulteta u Beograd Ljubodrag Savić ocenio je danas da je 100 dana rada nove Vlade Srbije Miloša Vučevića „kontinuitet sa prethodnim vlastima“, kao i da nije nezadovoljan u… »
Profesor Savić o 100 dana rada Vlade: Nastavljen kontinuitet sa prethodnim vlastima
Forbes 08.08.2024
Profesor Ekonomskog fakulteta u Beograd Ljubodrag Savić ocenio je danas da je 100 dana rada nove Vlade Srbije Miloša Vučevića „kontinuitet sa prethodnim vlastima“, kao i da nije nezadovoljan u ekonomskom smislu, ali da je moglo bolje. Poslanici Skupštine… »
Profesor Savić o 100 dana rada Vlade: Nastavljen kontinuitet sa prethodnim vlastima
Novi magazin 08.08.2024
Profesor Ekonomskog fakulteta u Beograd Ljubodrag Savić ocenio je danas da je 100 dana rada nove Vlade Srbije Miloša Vučevića "kontinuitet sa prethodnim vlastima", kao i da nije nezadovoljan u ekonomskom smislu, ali da je moglo bolje. Poslanici Skupštine… »
Vesti dana »
Ivica Dačić: Napadi na ministarku Paunović sramni i licemerni
In medija pre 16 minutajoš 63 povezane
"Stalno je bila nasmejana, vedra..." Oglasio se kum Jovane koja je stradala tokom povratka sa Ostroga: "To mi je kumče, toliko mi je teško..."
Blic pre 16 minutajoš 30 povezanih
Rešavanje problema meštana Neština i Vizića: Dačić u pregovorima sa Hrvatskom
Naslovi.ai pre 17 minutajoš 15 povezanih
Indeks učinka u zaštiti životne sredine: Srbija među tri najgore zemlje u Evropi
Vreme pre 5 satijoš 1 povezana
Super utorak za proširenje EU: Napredak kandidata i status Srbije
Naslovi.ai pre 57 minutajoš 43 povezane