Povezane vesti
"Ukrajinci su bez borbe zauzeli teritorije" Stručnjaci analiziraju: Ovo im je bila cela ideja, šta očekivati u budućnosti?
Kurir 08.08.2024
Iznenadni ukrajinski napad na Kursku oblast koja je sastavni deo Rusije, dodatno je zakomplikovao situaciju između zaraćenih Kijeva i Moskve. Ukrajinski vojni ekspert Oleg Ždanov ocenio je da je ovo prvi put od 1991. da strane trupe kontrolišu deo… »
Ukrajinski napad na Kursku oblast: Da li su zakazale ruske službe? Kakvu odmazdu sprema Putin?
Kurir 08.08.2024
Iznenadni ukrajinski napad na Kursku oblast koja je sastavni deo Rusije, dodatno je zakomplikovao situaciju između zarađenih Kijeva i Moskve. Ukrajinski vojni ekspert Oleg Ždanov ocenio je da je ovo prvi put od 1991. da strane trupe kontrolišu deo… »
Vesti dana »
Pucnjava u hotelu, Tramp i Melanija hitno evakuisani! Haos u Vašingtonu, ranjen agent Tajne službe, izveštači iz Bele kuće legli ispod stolova (foto, video)
Kurir pre 5 minutajoš 27 povezanih
"Samo sam video nekog velikog kao đavo" Minesotin provokator se oglasio posle sukoba sa Jokićem: Ne znam šta mi je rekao...
Kurir pre 5 minutajoš 32 povezane
Najveća nuklearna katastrofa Černobilj - 40 godina kasnije: Šokantne istine, zločin, zataškavanje i život u senci radijacije
Blic pre 2 satajoš 6 povezanih