Povezane vesti

Portugalac Pepe završava fudbalsku karijeru

Portugalac Pepe završava fudbalsku karijeru

Politika 08.08.2024
Portugalski fudbaler Pepe objavio je danas da je završio igračku karijeru. "Želeo bih da se zahvalim svima. Svi su mi pružili podršku koja mi je bila potrebna da odem čiste savesti", rekao je Pepe u video snimku objavljenom na društvenoj mreži… »
Kristijano Ronaldo: Pepe, brate moj, hvala ti za sve

Kristijano Ronaldo: Pepe, brate moj, hvala ti za sve

Sport klub 08.08.2024
Slavni Portugalac Kristijano Ronaldo biranim rečima je govorio o saigraču iz reprezentacije Pepeu, koji je objavio kraj karijere u 41. godini. „Reči nisu dovoljne da izraze koliko mi značiš, prijatelju. Osvojili smo sve što se može osvojiti na… »
Pepe završio karijeru (foto)

Pepe završio karijeru (foto)

Sportski žurnal 08.08.2024
Svi su mi pružili podršku koja mi je bila potrebna da odem čiste savesti - dodao je Pepe. Portugalski fudbalski reprezentativac Pepe objavio je da završava igračku karijeru. - Želeo bih da se zahvalim svima - naveo je 41-godišnji Pepe u video… »
Neće dalje, iako je mogao - Pepe završio karijeru

Neće dalje, iako je mogao - Pepe završio karijeru

Sportske.net 08.08.2024
Portugalski štoper Pepe objavio je kraj svoje profesionalne karijere u 41 godini. Bezkompromisni fudbaler je nakon prekida saradnje sa Portom u koji je došla nova uprava na čelu sa Andreom Viljas-Boasom rešio da okači kopačke o klin i ne potraži… »
Pepe - kraj!

Pepe - kraj!

B92 08.08.2024
Legendarni Kepler Laveran de Lima Fereira svima poznat kao Pepe (41) završio je fudbalsku karijeru. On je putem svog Instagrama kroz emtotivni video objavio da stavlja tačku na jednu od najdugovečnijih karijera u istoriji fudbala. Pepe "kači kopačke… »

Vesti dana »