Повезане вести
Португалац Пепе завршава фудбалску каријеру
Политика 08.08.2024
Португалски фудбалер Пепе објавио је данас да је завршио играчку каријеру. "Желео бих да се захвалим свима. Сви су ми пружили подршку која ми је била потребна да одем чисте савести", рекао је Пепе у видео снимку објављеном на… »
Кристијано Роналдо: Пепе, брате мој, хвала ти за све
Спорт клуб 08.08.2024
Славни Португалац Кристијано Роналдо бираним речима је говорио о саиграчу из репрезентације Пепеу, који је објавио крај каријере у 41. години. „Речи нису довољне да изразе колико ми значиш, пријатељу. Освојили смо све што се… »
Пепе завршио каријеру (фото)
Спортски журнал 08.08.2024
Сви су ми пружили подршку која ми је била потребна да одем чисте савести - додао је Пепе. Португалски фудбалски репрезентативац Пепе објавио је да завршава играчку каријеру. - Желео бих да се захвалим свима - навео је 41-годишњи… »
Пепе - крај!
Б92 08.08.2024
Легендарни Кеплер Лаверан де Лима Фереира свима познат као Пепе (41) завршио је фудбалску каријеру. Он је путем свог Инстаграма кроз емтотивни видео објавио да ставља тачку на једну од најдуговечнијих каријера у историји… »
Неће даље, иако је могао - Пепе завршио каријеру
Спортске.нет 08.08.2024
Португалски штопер Пепе објавио је крај своје професионалне каријере у 41 години. Безкомпромисни фудбалер је након прекида сарадње са Портом у који је дошла нова управа на челу са Андреом Виљас-Боасом решио да окачи копачке о… »
Вести дана »
Вучић у Бриселу: Верујем да ће Србија имати подршку ЕУ у суочавању са изазовима у енергетици
Сербиан Невс Медиа пре 3 сатајош 1 повезана
Снимак упада Американаца на танкер код Венецуеле: Хеликоптер надлетао брод, а онда су се командоси спустили конопцима! (видео)
Курир пре 4 сатијош 1 повезана
Зеленски тражи од Америке: Не вршите притисак на нас око избора, то нам сада није потребно
Курир пре 2 сатајош 1 повезана