Povezane vesti
Tanja BANjANIN jedva preživela razvod: Više od godinu dana mi je trebalo da izađem iz krize
Večernje novosti 08.08.2024
TANjA BANjANIN nije imala sreće u ljubavi, a o krahu braka jednom prilikom je otvoreno pričala. Foto: V. Danilov Naime, iako uživa u porodičnom životu sa svojom decom, Tanja je teško podnela razvod prvog braka. -Ćerka je imala tek dva meseca, a muž mi je… »
Pevačica jedva preživela razvod: Muž je ostavio sa bebom od dva meseca zbog druge žene: "Spakovala sam mu stvari u kese"
Blic 08.08.2024
Pevačica Tanja Banjanin (55) nije imala sreće u ljubavi, a o krahu braka jednom prilikom je otvoreno pričala. Naime, iako uživa u porodičnom životu sa svojom decom, Tanja je teško podnela razvod prvog braka. - Ćerka je imala tek dva meseca, a muž mi je… »
Pevačica jedva preživela razvod! Muž je ostavio sa bebom od dva meseca zbog druge žene: Ovo je bila kap koja je prelila čašu!…
Kurir 08.08.2024
Pevačica Tanja Banjanin (55) nije imala sreće u ljubavi, a o krahu braka jednom prilikom je otvoreno pričala. Naime, iako uživa u porodičnom životu sa svojom decom, Tanja je teško podnela razvod prvog braka. - Ćerka je imala tek dva meseca, a muž mi je… »
Razvod je gotovo skroz uništio! Našu pevačicu muž ostavio sa bebom od dva meseca: Ja sam mu pakovala stvari...
Kurir 08.08.2024
Vesti dana »

Vučić najavio da će parlamentarni izbori biti raspisani 'pre zakonskog roka'
Slobodna Evropa pre 11 minutajoš 25 povezanih

Mediji: Palestina pozvala Trampa da interveniše zbog planova Izraela
Sputnik pre 2 satajoš 40 povezanih

Od sutra ulazimo u novi toplotni talas: Trajaće 10-ak dana, najtoplije na jugoistoku
Rešetka pre 26 minutajoš 44 povezane

Tužilaštvo u Prištini zatražilo šest meseci zatvora za pomoćnika direktora Kancelarije za KiM Igora Popovića
Insajder pre 3 satajoš 17 povezanih