Povezane vesti
Marinika Tepić: Zašto državna kompanija uzima jedan od najozloglašenijih tabloida
N1 Info 08.08.2024
Podeli : "Još 2020. godine sam otkirla ugovor iz 2018, i to tako što je Jelisaveta Vasilić prva posumnjala u koruptivne radnje unutar državnog Telekoma i pokušala da kao članica vladinog Antikorupcijskog saveta to istraži. Tada je počela da biva brutalno… »
Marinika Tepić: Zašto Telekom kupuje jedan od najozloglašenijih tabloida
Nova 08.08.2024
: "Još 2020. godine sam otkrila ugovor iz 2018, i to tako što je Jelisaveta Vasilić prva posumnjala u koruptivne radnje unutar državnog Telekoma i pokušala da kao članica vladinog Antikorupcijskog saveta to istraži. Tada je počela da biva brutalno… »
Marinika Tepić: Zašto državna kompanija uzima jedan od najozloglašenijih tabloida
Novi magazin 08.08.2024
"Još 2020. godine sam otkirla ugovor iz 2018, i to tako što je Jelisaveta Vasilić prva posumnjala u koruptivne radnje unutar državnog Telekoma i pokušala da kao članica vladinog Antikorupcijskog saveta to istraži. Tada je počela da biva brutalno napadana… »
Vesti dana »
Macut: Vrednosti Pokreta nesvrstanih i danas aktuelne, svetu potrebni dijalog i multilateralizam
Beta pre 1 satjoš 66 povezanih
Pad nadstrešnice, 22 meseca kasnije: Održani skupovi u Novom Sadu i Nišu, šetnja planirana u Beogradu
BBC News pre 50 minutajoš 37 povezanih
(Foto) krvavi pištolji, municija,: Tablete... Hitno se oglasila policije Crne Gore, evo šta je pronađeno kod Rusa osumnjičenog za trostruko ubistvo: Hladnokrvno likvidirao trojicu, pa ukrao ovo
Blic pre 2 satajoš 56 povezanih
Završen protest u Novom Sadu zbog otpuštanja profesora Jovine gimnazije
Beta pre 55 minutajoš 43 povezane