Povezane vesti
Marinika Tepić: Zašto državna kompanija uzima jedan od najozloglašenijih tabloida
N1 Info 08.08.2024
Podeli : "Još 2020. godine sam otkirla ugovor iz 2018, i to tako što je Jelisaveta Vasilić prva posumnjala u koruptivne radnje unutar državnog Telekoma i pokušala da kao članica vladinog Antikorupcijskog saveta to istraži. Tada je počela da biva brutalno… »
Marinika Tepić: Zašto Telekom kupuje jedan od najozloglašenijih tabloida
Nova 08.08.2024
: "Još 2020. godine sam otkrila ugovor iz 2018, i to tako što je Jelisaveta Vasilić prva posumnjala u koruptivne radnje unutar državnog Telekoma i pokušala da kao članica vladinog Antikorupcijskog saveta to istraži. Tada je počela da biva brutalno… »
Marinika Tepić: Zašto državna kompanija uzima jedan od najozloglašenijih tabloida
Novi magazin 08.08.2024
"Još 2020. godine sam otkirla ugovor iz 2018, i to tako što je Jelisaveta Vasilić prva posumnjala u koruptivne radnje unutar državnog Telekoma i pokušala da kao članica vladinog Antikorupcijskog saveta to istraži. Tada je počela da biva brutalno napadana… »
Vesti dana »
Predsednik Mađarske potpisao ustavni amandman koji mu okončava mandat
Serbian News Media pre 2 satajoš 27 povezanih
Skaloni: Igramo za naš narod i zemlju, analizirali smo Španiju još od decembra
RTS pre 5 satijoš 53 povezane
Eskalacija sukoba: SAD i Iran u ratu, nove žrtve u Gazi i incident na jugu Libana
Naslovi.ai pre 1 satjoš 44 povezane
(Foto) Nevreme se sa zapada premešta ka istoku Srbije, RHMZ upozorio na pljuskove sa grmljavinom
Newsmax Balkans pre 24 satajoš 19 povezanih
Avion iz Soluna zbog nevremena nije mogao da sleti u Lađevce
Glas Šumadije pre 1 satjoš 17 povezanih