Povezane vesti
Marinika Tepić: Zašto državna kompanija uzima jedan od najozloglašenijih tabloida
N1 Info 08.08.2024
Podeli : "Još 2020. godine sam otkirla ugovor iz 2018, i to tako što je Jelisaveta Vasilić prva posumnjala u koruptivne radnje unutar državnog Telekoma i pokušala da kao članica vladinog Antikorupcijskog saveta to istraži. Tada je počela da biva… »
Marinika Tepić: Zašto Telekom kupuje jedan od najozloglašenijih tabloida
Nova 08.08.2024
: "Još 2020. godine sam otkrila ugovor iz 2018, i to tako što je Jelisaveta Vasilić prva posumnjala u koruptivne radnje unutar državnog Telekoma i pokušala da kao članica vladinog Antikorupcijskog saveta to istraži. Tada je počela da biva brutalno… »
Marinika Tepić: Zašto državna kompanija uzima jedan od najozloglašenijih tabloida
Novi magazin 08.08.2024
"Još 2020. godine sam otkirla ugovor iz 2018, i to tako što je Jelisaveta Vasilić prva posumnjala u koruptivne radnje unutar državnog Telekoma i pokušala da kao članica vladinog Antikorupcijskog saveta to istraži. Tada je počela da biva brutalno… »
Vesti dana »
Nesvakidašnja drama u Los anđelesu: Žestok sudar na nebu iznad "Grada anđela", hitno se oglasila Savezna uprava za civilno vazduhoplovstvo! (foto)
Kurir pre 2 satajoš 31 povezana
Vestbruk nije mogao da poveruje u ono što čuje o Jokiću: „Dođavola…“ VIDEO
Nova pre 7 satijoš 29 povezanih
Studenti i građani blokirali Ruzveltovu ulicu na 15 minuta, odali poštu žrtvama pada nadstrešnice u Novom Sadu (foto)
Blic pre 14 minutajoš 21 povezana