Povezane vesti

Ovo je maneken kojeg je influenserka optužila za nasilje! Znate ga iz brojnih spotova, a jedna pevačica je insistirala da…

Ovo je maneken kojeg je influenserka optužila za nasilje! Znate ga iz brojnih spotova, a jedna pevačica je insistirala da…

Kurir 08.08.2024
Domaća influenserka Marija Mudreša optužila je svog bivšeg partnera Matiju Radoševića da ju je pretukao dok je bila trudna. Matija je fitnes trener i model koji se pojavljivao u brojnim spotovima domaćih zvezda. View this post on Instagram A post shared… »
Influenserka optužila bivšeg dečka za nasilje: Pretukao me je trudnu, izgubila sam bebu! Evo šta joj je poznati maneken poručio…

Influenserka optužila bivšeg dečka za nasilje: Pretukao me je trudnu, izgubila sam bebu! Evo šta joj je poznati maneken poručio…

Dnevnik 08.08.2024
Poznata influesnerka Marija Mudreša optužila je svog bivšeg partnera Matiju Radoševića, poznatog fitnes trenera i modela, da ju je pretukao dok je bila trudna. Mudreša je svoje optužbe iznela javno na svom Fejsbuk profilu. Drage devojke, nisam se nikad… »
"Pretukao me je trudnu, izgubila sam bebu": Naša influenserka optužila bivšeg dečka, poznatog manekena

"Pretukao me je trudnu, izgubila sam bebu": Naša influenserka optužila bivšeg dečka, poznatog manekena

Telegraf 08.08.2024
Preporučujemo. Poznata influesnerka Marija Mudreša optužila je svog bivšeg partnera Matiju Radoševića, poznatog fitnes trenera i modela, da ju je pretukao dok je bila trudna. Mudreša je svoje optužbe iznela javno, putem njenog Fejsbuk profila. - Drage… »

Vesti dana »