Повезане вести

"Претукао ме је трудну, изгубила сам бебу!" Наша инфлуенсерка оптужила познатог модела за насиље, он јавно запретио (фото)

"Претукао ме је трудну, изгубила сам бебу!" Наша инфлуенсерка оптужила познатог модела за насиље, он јавно запретио (фото)

Курир 08.08.2024
Позната инфлуенсерка Марија Мудреша оптужила је свог бившег партнера Матију Радошевића, познатог фитнес тренера и модела, да ју је претукао док је била трудна. Мудреша је своје оптужбе изнела јавно, путем њеног Фејсбук профила… »
Ово је манекен којег је инфлуенсерка оптужила за насиље! Знате га из бројних спотова, а једна певачица је инсистирала да…

Ово је манекен којег је инфлуенсерка оптужила за насиље! Знате га из бројних спотова, а једна певачица је инсистирала да…

Курир 08.08.2024
Домаћа инфлуенсерка Марија Мудреша оптужила је свог бившег партнера Матију Радошевића да ју је претукао док је била трудна. Матија је фитнес тренер и модел који се појављивао у бројним спотовима домаћих звезда. Виев тхис пост он… »
"Претукао ме је трудну и изгубила сам бебу": Наша позната инфлуенсера оптужила дечка за насиље - Сви га знате: "Мајка га је…

"Претукао ме је трудну и изгубила сам бебу": Наша позната инфлуенсера оптужила дечка за насиље - Сви га знате: "Мајка га је…

Блиц 08.08.2024
Инфлуенсерка Марија Мудерша отпужила је бившег дечка Матију Радошевића за насиље. Како Марија тврди, њу је Матија наводно претукао док је она била у другом стању због чега је изгубила бебу. - Драге девојке, нисам се никад… »
Инфлуенсерка оптужила бившег дечка за насиље: Претукао ме је трудну, изгубила сам бебу! Ево шта јој је познати манекен поручио…

Инфлуенсерка оптужила бившег дечка за насиље: Претукао ме је трудну, изгубила сам бебу! Ево шта јој је познати манекен поручио…

Дневник 08.08.2024
Позната инфлуеснерка Марија Мудреша оптужила је свог бившег партнера Матију Радошевића, познатог фитнес тренера и модела, да ју је претукао док је била трудна. Мудреша је своје оптужбе изнела јавно на свом Фејсбук профилу. Драге… »
"Претукао ме је трудну, изгубила сам бебу": Српска инфлуенсерка оптужила познатог манекена за насиље

"Претукао ме је трудну, изгубила сам бебу": Српска инфлуенсерка оптужила познатог манекена за насиље

Мондо 08.08.2024
Инфлуенсерка Марија Мудреша оптужила је свог бившег дечка за пребијање. Позната српска инфлуенсерка Марија Мудреша оптужила је свог бившег партнера Матију Радошевића, познатог фитнес тренера и модела, да ју је претукао док је… »
"Претукао ме је трудну, изгубила сам бебу": Наша инфлуенсерка оптужила бившег дечка, познатог манекена

"Претукао ме је трудну, изгубила сам бебу": Наша инфлуенсерка оптужила бившег дечка, познатог манекена

Телеграф 08.08.2024
Препоручујемо. Позната инфлуеснерка Марија Мудреша оптужила је свог бившег партнера Матију Радошевића, познатог фитнес тренера и модела, да ју је претукао док је била трудна. Мудреша је своје оптужбе изнела јавно, путем њеног… »

Вести дана »