Povezane vesti
Baja Mali Knindža ostao bez bubrega! Istrulio je!
Svet plus 08.08.2024
Baja Mali Knindža, pravim imenom Mirko Pajčin, suočio se s ozbiljnim zdravstvenim problemima još u detinjstvu. Naime, sa samo sedam godina, ostao je bez jednog bubrega, a njegov život je spasio poznati sarajevski lekar, doktor Jozef Kafka. Baja se… »
Zbog pogrešne dijagnoze sa 7 godina ostao bez bubrega: Jezivi detalji iz života Baje Malog Knindže
Mondo 08.08.2024
Baja Mali Knindža je kao dete zbog jednog zdravstenog problema jedva ostao živ. Baja Mali Knindža rođen je u Bosni i Hercegovini, važi za jednog od najpopularnijih, a zbog tekstova svojih pesama se u više navrata nalazio na meti zabran. O svom… »
"Ostao sam bez bubrega, istruleo je" Jezivi detalji iz života Baje Malog Knindže, o ovome je ćutao: Noga mi se oduzela
Kurir 08.08.2024
Poznati pevač Baja Mali Knindža jedva je ostao živ u detinjstvu, a tom prilikom ostao je i bez bubrega. Bajin život, spasio je čuveni sarajevski lekar. - Vojska je najveća životna škola. Mene su pogrešno lečili, doktor Jozef me je spasao. Mislio… »
"Ostao sam bez bubrega, istruleo je": Jezivi detalji iz života Baje Malog Knindže, o ovome je ćutao: "Druga supruga me je…
Blic 08.08.2024
Poznati pevač Baja Mali Knindža jedva je ostao živ u detinjstvu, a tom prilikom ostao je i bez bubrega. Bajin život, spasio je čuveni sarajevski lekar. - Vojska je najveća životna škola. Mene su pogrešno lečili, doktor Jozef me je spasao. Mislio… »
Vesti dana »
VIDEO Ovo je kuća u kojoj je sin odsekao glavu majci: Oglasila se policija o stravičnom ubistvu u Novom Sadu
Nova pre 12 minutajoš 30 povezanih
Drastična vremenska promena pred vratima Srbije: Sneg će pasti, a zna se i kog dana tačno! Stiglo upozorenje za 2 grupe ljudi
Kurir pre 1 satjoš 22 povezane
I zvanično: Granica za aflatoksin u mleku se ne spušta još godinu dana
Radio 021 pre 4 satijoš 1 povezana
UNS: Direktor RTV Karadžić tvrdi da tehnički direktor Bačić nije namerno prekinuo program
Novi magazin pre 3 satajoš 16 povezanih
Vlahović: Ako ponovimo ovu igru imamo velike šanse protiv Danske (video
Sportski žurnal pre 7 minutajoš 20 povezanih