Повезане вести
"Остао сам без бубрега, иструлео је" Језиви детаљи из живота Баје Малог Книнџе, о овоме је ћутао: Нога ми се одузела
Курир 08.08.2024
Познати певач Баја Мали Книнџа једва је остао жив у детињству, а том приликом остао је и без бубрега. Бајин живот, спасио је чувени сарајевски лекар. - Војска је највећа животна школа. Мене су погрешно лечили, доктор Јозеф ме… »
Због погрешне дијагнозе са 7 година остао без бубрега: Језиви детаљи из живота Баје Малог Книнџе
Мондо 08.08.2024
Баја Мали Книнџа је као дете због једног здравстеног проблема једва остао жив. Баја Мали Книнџа рођен је у Босни и Херцеговини, важи за једног од најпопуларнијих, а због текстова својих песама се у више наврата налазио на мети… »
"Остао сам без бубрега, иструлео је": Језиви детаљи из живота Баје Малог Книнџе, о овоме је ћутао: "Друга супруга ме је…
Блиц 08.08.2024
Познати певач Баја Мали Книнџа једва је остао жив у детињству, а том приликом остао је и без бубрега. Бајин живот, спасио је чувени сарајевски лекар. - Војска је највећа животна школа. Мене су погрешно лечили, доктор Јозеф ме… »
Вести дана »

Дан жалости у Сремској Митровици: Повређени у стабилном стању, возачу аутобуса одређен притвор
НИН пре 2 сатајош 38 повезаних

Хладно јутро, па плус 20 степени Ево какво нас време очекује сутра, могућа киша у овим деловима земље
Ало пре 20 минутајош 23 повезане

Теретни авион излетео са писте у Хонгконгу, погинуле две особе
Нови магазин пре 2 сатајош 20 повезаних

Посланици Скупштине Србије наставили седницу, расправа о прелозима међународних споразума и уговора
Нови магазин пре 10 минутајош 16 повезаних