Повезане вести
"Остао сам без бубрега, иструлео је" Језиви детаљи из живота Баје Малог Книнџе, о овоме је ћутао: Нога ми се одузела
Курир 08.08.2024
Познати певач Баја Мали Книнџа једва је остао жив у детињству, а том приликом остао је и без бубрега. Бајин живот, спасио је чувени сарајевски лекар. - Војска је највећа животна школа. Мене су погрешно лечили, доктор Јозеф ме… »
Због погрешне дијагнозе са 7 година остао без бубрега: Језиви детаљи из живота Баје Малог Книнџе
Мондо 08.08.2024
Баја Мали Книнџа је као дете због једног здравстеног проблема једва остао жив. Баја Мали Книнџа рођен је у Босни и Херцеговини, важи за једног од најпопуларнијих, а због текстова својих песама се у више наврата налазио на мети… »
"Остао сам без бубрега, иструлео је": Језиви детаљи из живота Баје Малог Книнџе, о овоме је ћутао: "Друга супруга ме је…
Блиц 08.08.2024
Познати певач Баја Мали Книнџа једва је остао жив у детињству, а том приликом остао је и без бубрега. Бајин живот, спасио је чувени сарајевски лекар. - Војска је највећа животна школа. Мене су погрешно лечили, доктор Јозеф ме… »
Вести дана »

Сунчано и веома топло време у Србији, са ударима кошаве
Сербиан Невс Медиа пре 38 минутајош 16 повезаних

Трамп прети Авганистану санкцијама ако талибани не врате Америци ваздухопловну базу Баграм
Нови магазин пре 13 минутајош 11 повезаних

Језив судар код Сајма: Петоро младих тешко повређено, ватрогасци их извлачили из аутомобила
Нова пре 1 сатјош 20 повезаних

Трамп указао на лицемерје Европе "Хоћете крај рата у Украјини? Учините то одмах!"
Ало пре 4 минутајош 8 повезаних