Повезане вести

Председник Вучић: Власт се неће мењати насиљем на улици

Председник Вучић: Власт се неће мењати насиљем на улици

Политика 08.08.2024
Председник Србије Александар Вучић поручио је вечерас да се власт у Србији неће мењати на улицама и насиљем, већ на изборима. "У Србији ће се власт бирати на изборима. То што неки замишљају, да ће насиљем да промене нешто… »
"Циљ им је моје рушење, зато је почела хајка око литијума" Вучић: Неће бити рушења на улицама, ја да бежим не пада ми на…

"Циљ им је моје рушење, зато је почела хајка око литијума" Вучић: Неће бити рушења на улицама, ја да бежим не пада ми на…

Курир 08.08.2024
Председник Србије Александар Вучић обратио се јавности путем званичног Фејсбук налога. - Вечерас сам решио да нешто другачији начин вам говорим и обратим вам се из простог разлога што другачије време и другачије прилике то… »
Вучић: У Србији се власт неће мењати насиљем на улицама

НИН 08.08.2024
Председник Србије Александар Вучић поручио је вечерас да се власт у Србији неће мењати на улицама и насиљем, већ на изборима, а да је хајка око литијума кренула са циљем рушења њега и власти у Србији. "У Србији ће се власт… »
Вучић о суботњем протесту у Београду: 'Власт у Србији неће бити рушена на улицама'

Вучић о суботњем протесту у Београду: 'Власт у Србији неће бити рушена на улицама'

Бета 08.08.2024
Председник Србије Александар Вучић изјавио је вечерас да је "основни циљ" предстојећег протеста у Београду због најаве рударења литијума - рушење власти. У обраћању јавности са свог Фејсбук налога, Вучић је навео да "власт у… »
Вучић: Саставили смо најбољи здравствени тим, а они кажу да су бољи Топалко, Сека Алексић и Цеца Бојковић

Вучић: Саставили смо најбољи здравствени тим, а они кажу да су бољи Топалко, Сека Алексић и Цеца Бојковић

Нова 08.08.2024
: Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да неће бити рушења власти на улицама и да ће се у Србији власт бирати на изборима, те да он никада неће напустити земљу, упркос данашњим бројним порукама да ће бити… »
Вучић: Неће бити рушења власти на улицама, никада нећу напустити земљу (ВИДЕО)

Вучић: Неће бити рушења власти на улицама, никада нећу напустити земљу (ВИДЕО)

Инсајдер 08.08.2024
Председник Србије Александар Вучић изјавио је у четвртак 8. августа да неће бити рушења власти на улицама и да ће се у Србији власт бирати на изборима, те да он никада неће напустити земљу, упркос данашњим бројним порукама да… »

РТВ 08.08.2024
БЕОГРАД - Председник Србије Александар Вучић обратио се вечерас јавности путем свог Фејсбук профила, како је рекао, на другачији начин, зато што другачије време и другачије прилике то захтевају. "Обично живимо за то да кажемо… »
ВИДЕО Најмања виолина за председника: Вучић о темама за које га "криве", каже - неће бежати

ВИДЕО Најмања виолина за председника: Вучић о темама за које га "криве", каже - неће бежати

Радио 021 08.08.2024
Председник Србије Александар Вучић поручио је грађанима који протестују против ископавања литијума да се "власт у Србији неће мењати на улицама и насиљем, већ на изборима". "То што неки замишљају, да ће насиљем да промене… »

Нови магазин 08.08.2024
Председник Србије Александар Вучић изјавио је вечерас да је "основни циљ" предстојећег протеста у Београду због најаве рударења литијума - рушење власти. У обраћању јавности са свог Фејсбук налога, Вучић је навео да "власт у… »
Вучић: Власт се не мења насиљем на улицама (видео)

Вучић: Власт се не мења насиљем на улицама (видео)

Дневник 08.08.2024
Председник Србије Александар Вучић обратио се јавности путем званичног Фејсбук налога. - Вечерас сам решио да нешто другачији начин вам говорим и обратим вам се из простог разлога што другачије време и другачије прилике то… »
Вучић се обратио преко Фејсбука: Неће бити рушења власти на улицама, насиљем се неће променити ништа

Вучић се обратио преко Фејсбука: Неће бити рушења власти на улицама, насиљем се неће променити ништа

Еуроневс 08.08.2024
Председник Србије Александар Вучић поручио је вечерас да се власт у Србији неће мењати на улицама и насиљем, већ на изборима, а да је хајка око литијума кренула са циљем рушења њега и власти у Србији. "У Србији ће се власт… »
Вучић јасан: "Неће бити рушење на улицама. У Србији ће се власт бирати на изборима"

Вучић јасан: "Неће бити рушење на улицама. У Србији ће се власт бирати на изборима"

Б92 08.08.2024
Председник Србије Александар Вучић навео је да ће се у Србији власт увек бирати на изборима. "Моја порука свима који су се уплашили и забринули, а који су ми данас слали стотине и хиљаде порука после најава како ће да ме… »

Вести дана »