Povezane vesti
Predsednik Vučić: Vlast se neće menjati nasiljem na ulici
Politika 08.08.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je večeras da se vlast u Srbiji neće menjati na ulicama i nasiljem, već na izborima. "U Srbiji će se vlast birati na izborima. To što neki zamišljaju, da će nasiljem da promene nešto, neće promeniti… »
"Cilj im je moje rušenje, zato je počela hajka oko litijuma" Vučić: Neće biti rušenja na ulicama, ja da bežim ne pada mi…
Kurir 08.08.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se javnosti putem zvaničnog Fejsbuk naloga. - Večeras sam rešio da nešto drugačiji način vam govorim i obratim vam se iz prostog razloga što drugačije vreme i drugačije prilike to zahtevaju. U… »
Vučić: U Srbiji se vlast neće menjati nasiljem na ulicama
NIN 08.08.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je večeras da se vlast u Srbiji neće menjati na ulicama i nasiljem, već na izborima, a da je hajka oko litijuma krenula sa ciljem rušenja njega i vlasti u Srbiji. "U Srbiji će se vlast birati na izborima… »
Vučić o subotnjem protestu u Beogradu: 'Vlast u Srbiji neće biti rušena na ulicama'
Beta 08.08.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da je "osnovni cilj" predstojećeg protesta u Beogradu zbog najave rudarenja litijuma - rušenje vlasti. U obraćanju javnosti sa svog Fejsbuk naloga, Vučić je naveo da "vlast u Srbiji neće biti… »
Vučić: Sastavili smo najbolji zdravstveni tim, a oni kažu da su bolji Topalko, Seka Aleksić i Ceca Bojković
Nova 08.08.2024
: Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da neće biti rušenja vlasti na ulicama i da će se u Srbiji vlast birati na izborima, te da on nikada neće napustiti zemlju, uprkos današnjim brojnim porukama da će biti proteran preko Drine… »
Vučić: Neće biti rušenja vlasti na ulicama, nikada neću napustiti zemlju (VIDEO)
Insajder 08.08.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je u četvrtak 8. avgusta da neće biti rušenja vlasti na ulicama i da će se u Srbiji vlast birati na izborima, te da on nikada neće napustiti zemlju, uprkos današnjim brojnim porukama da će biti proteran… »
Vučić: U Srbiji se vlast neće menjati nasiljem na ulicama
RTV 08.08.2024
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se večeras javnosti putem svog Fejsbuk profila, kako je rekao, na drugačiji način, zato što drugačije vreme i drugačije prilike to zahtevaju. "Obično živimo za to da kažemo neku lepu vest i… »
Vučić se obratio preko Fejsbuka: Neće biti rušenja vlasti na ulicama, nasiljem se neće promeniti ništa
Euronews 08.08.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je večeras da se vlast u Srbiji neće menjati na ulicama i nasiljem, već na izborima, a da je hajka oko litijuma krenula sa ciljem rušenja njega i vlasti u Srbiji. "U Srbiji će se vlast birati na izborima… »
Vučić: Vlast se ne menja nasiljem na ulicama (video)
Dnevnik 08.08.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se javnosti putem zvaničnog Fejsbuk naloga. - Večeras sam rešio da nešto drugačiji način vam govorim i obratim vam se iz prostog razloga što drugačije vreme i drugačije prilike to zahtevaju. U… »
Vučić o subotnjem protestu u Beogradu: 'Vlast u Srbiji neće biti rušena na ulicama'
Novi magazin 08.08.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da je "osnovni cilj" predstojećeg protesta u Beogradu zbog najave rudarenja litijuma - rušenje vlasti. U obraćanju javnosti sa svog Fejsbuk naloga, Vučić je naveo da "vlast u Srbiji neće biti… »
VIDEO Najmanja violina za predsednika: Vučić o temama za koje ga "krive", kaže - neće bežati
Radio 021 08.08.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je građanima koji protestuju protiv iskopavanja litijuma da se "vlast u Srbiji neće menjati na ulicama i nasiljem, već na izborima". "To što neki zamišljaju, da će nasiljem da promene nešto, neće… »
Vučić jasan: "Neće biti rušenje na ulicama. U Srbiji će se vlast birati na izborima"
B92 08.08.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić naveo je da će se u Srbiji vlast uvek birati na izborima. "Moja poruka svima koji su se uplašili i zabrinuli, a koji su mi danas slali stotine i hiljade poruka posle najava kako će da me protjeraju preko Drine, kako… »
Vesti dana »
Dve osobe stradale u požaru u prihvatilištu za odrasle u Vojki, 23 evakuisane – objekat bez dozvole i uslova za smeštaj
RTS pre 3 satajoš 46 povezanih
Građanski apel Akademije umetnosti: Traže oslobađanje njihovog studenta uhapšenog posle protesta
Radio 021 pre 5 satijoš 3 povezane
Sneg sutra očekuje ove predele Srbije: Pred nama zahlađenje, a od ovog datuma temperatura i do 20 stepeni
Telegraf pre 4 satijoš 32 povezane
Vučić razgovarao sa predsednikom SAD: Verujem u snažnije partnerstvo sa SAD pod vođstvom Trampa
RTV pre 27 minutajoš 28 povezanih