Povezane vesti
Vučić: U Srbiji se vlast neće menjati nasiljem na ulicama
RTK 08.08.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je večeras da se vlast u Srbiji neće menjati na ulicama i nasiljem, već na izborima, a da je hajka oko litijuma krenula sa ciljem rušenja njega i vlasti u Srbiji. „U Srbiji će se vlast birati na izborima. To što… »
Vučić: Neće biti rušenja vlasti na ulici i ne pada mi na pamet da bežim nigde
Sputnik 08.08.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da neće biti rušenja vlasti na ulici i da će se u Srbiji vlast birati na izborima. Ja da bežim negde - ne pada mi na pamet, naglasio je Vučić u obraćanju na društvenim mrežama povodom izjava pojedinih… »
Vučić o subotnjem protestu u Beogradu: ‘Vlast u Srbiji neće biti rušena na ulicama’
Radio sto plus 08.08.2024
U obraćanju javnosti sa svog Fejsbuk naloga, Vučić je naveo da “vlast u Srbiji neće biti rušena na ulicama” već da će biti birana na izborima. “Želim da poručim svima koji su mi slali poruke podrške posle pretnji da će me proterati preko Drine, meni je… »
Vesti dana »
Vlast želi da održi sednicu o nepoverenju Vladi kako bi do raspisivanja izbora imala sve karte u rukama
Ozon press pre 5 satijoš 47 povezanih
SAD ukinule carine za Srbiju, napredak u pregovorima o NIS-u i ekonomske mere
Naslovi.ai pre 7 minutajoš 83 povezane
Beograđanin (44) pokušao da prokrijumčari 13 migranata u kombiju, zaustavljen i uhapšen u Surdulici
Newsmax Balkans pre 17 minutajoš 24 povezane
Masakr na izložbi oružja! Ruske balističke rakete razorile poligon kod Kijeva: Ima mrtvih i ranjenih, u Ukrajini besni rat oko krivca za tragediju (foto/video)
Kurir pre 3 satajoš 30 povezanih
Da li biste vi kupili kineski automobil: Sve više vozača u Srbiji kaže "da" upravo BYD-u
Kurir pre 42 minutajoš 36 povezanih