Povezane vesti
Vučić: U Srbiji se vlast neće menjati nasiljem na ulicama
RTK 08.08.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je večeras da se vlast u Srbiji neće menjati na ulicama i nasiljem, već na izborima, a da je hajka oko litijuma krenula sa ciljem rušenja njega i vlasti u Srbiji. „U Srbiji će se vlast birati na izborima. To što… »
Vučić: Neće biti rušenja vlasti na ulici i ne pada mi na pamet da bežim nigde
Sputnik 08.08.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da neće biti rušenja vlasti na ulici i da će se u Srbiji vlast birati na izborima. Ja da bežim negde - ne pada mi na pamet, naglasio je Vučić u obraćanju na društvenim mrežama povodom izjava pojedinih… »
Vučić o subotnjem protestu u Beogradu: ‘Vlast u Srbiji neće biti rušena na ulicama’
Radio sto plus 08.08.2024
U obraćanju javnosti sa svog Fejsbuk naloga, Vučić je naveo da “vlast u Srbiji neće biti rušena na ulicama” već da će biti birana na izborima. “Želim da poručim svima koji su mi slali poruke podrške posle pretnji da će me proterati preko Drine, meni je… »
Vesti dana »

Ričard Grenel: Ideja o uzajamnom priznanju Srbije i Kosova smešna, valja raditi na ekonomskom razvoju
Danas pre 5 satijoš 2 povezane

Demonstracije u Tel Avivu zbog izraelskog plana za preuzimanje Gaze: Desetine hiljada traži kraj rata i oslobađanje talaca (foto)
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

Oboren temperaturni rekord! Jul u Turskoj najtopliji u poslednjih 55 godina: Izmerena temperatura od 50,5 stepeni Celzijusa
Kurir pre 17 minutajoš 1 povezana

Uhapšena 3 muškarca zbog nedozvoljenog penjanja na Ajfelovu kulu: Jedan skočio padobranom
Blic pre 6 satijoš 1 povezana